Ημερίδα ΚΕΔΕ και Δήμου Βοΐου, , στη Σιάτιστα, για την αποτελεσματική ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας σε τοπικό επίπεδο

9 Μαρτίου 2023
14:38
Κανένα σχόλιο

 

Ημερίδα με θέμα «Νέες τεχνολογίες και χρηματοδοτικά εργαλεία στην υπηρεσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για μια αποτελεσματική πολιτική προστασία σε τοπικό επίπεδο» συνδιοργανώνουν η ΚΕΔΕ και ο Δήμος Βοΐου, στη Σιάτιστα την Παρασκευή 10 Μαρτίου, στο Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας.

Σκοπός της ημερίδας είναι η διερεύνηση της ενδυνάμωσης των τοπικών μηχανισμών πολιτικής προστασίας με την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, καινοτόμων εφαρμογών και τη διάδοση καλών πρακτικών που έχουν αναπτυχθεί και εφαρμοστεί με επιτυχία από φορείς της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης.

Τις εργασίες της ημερίδας θα ανοίξουν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου και ο Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και  Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος,  ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Παπαγεωργίου.

Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 , στο πλαίσιο της Ημερίδας, από τον Δήμο Βοΐου και την ΚΕΔΕ θα γίνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Η Πολιτική Προστασία Στη Δυτική Μακεδονία».

Η μετάδοση των εργασιών της ημερίδας  θα γίνει από το κανάλι του Δήμου Βοΐου στο youtube, στον σύνδεσμο:

 https://www.youtube.com/channel/UCW6skgt8XrVrpdm6jsdoHog?app=desktop

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.