Στάθης Κωνσταντινίδης (Βουλευτής Ν. Κοζάνης ΝΔ) & Θανάσης Θεοχαρόπουλος (Διευθυντής Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ) κατέθεσαν τις απόψεις του σε σχέση με τις ευθύνες για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη (Βίντεο)

10 Μαρτίου 2023
04:30

Στάθης Κωνσταντινίδης (Βουλευτής Ν. Κοζάνης ΝΔ) & Θανάσης Θεοχαρόπουλος (Διευθυντής Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ) κατέθεσαν τις απόψεις του σε σχέση με τις ευθύνες για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής “Χωρίς Χρώμα”.

24 σχόλια

    • Θελει ΘΡΑΣΣΟΣ οχι τολμη, να λεει εκλεγμενος βουλευτης ειμαστε ανικανοι για 4 χρονια να διασφαλισουμε ζητηματα του δημοσιου, ΚΑΙ θελουμε μια 10ετια για να επιλυθουν. Αν εισαι ανικανος 4 χρονια να παραιτηθεις, και μην ξανα κατεβαινεις.

  • Ο Κωνσταντινιδης ειναι ο μόνος εκλεγμένος που κάνει πολιτική για την πολιτική και όχι για business, καρέκλες και δε ξερω γω και τι αλλο. Προσγειωμένος , με ενσυναίσθηση και ήθος απέναντι σε ολα τα γεγονότα πόςο μάλλον τωρα σε αυτο.

  • Μην ανοίγετε το στόμα σας. Που έχετε και άποψη για το τι έγινε και ποιος ευθύνεται στα Τέμπη. Η ανικανότητα σας διαχρονικά, η λεηλασία , οι μίζες και η απαξίωση για να μπορέσετε να ξεπουλησετε τα πάντα έγινε.

  • Ειναι αισχρή η προσπάθεια του ενός να ρίξει τις ευθύνες στον άλλο. Ολοι μαζί οδηγησατε 57 ανθρώπους στον τάφο.

    • Ασε τους συμψηφισμούς πονηρούλη, ο άδικος θάνατος των 57 ατόμων στα Τέμπη αφορά αποκλειστικά και μόνο την επί 4 χρόνια κυβέρνηση της ΝΔ. Το δυστύχημα βαρύνει αποκλειστικά το επιτελικό κράτος τον υπουργό μεταφορών τον υφυπουργό μεταφορών, και την διορισμένη διοίκηση από την ΝΔ.
      Η διάχυση ευθυνών που προσπαθεί να κάνει η ΝΔ είναι αισχρή, αλλά 4 χρόνια συνηθίσαμε να ακούμε ότι η ΝΔ δεν φταίει σε τίποτα ….παρά μόνο οι άλλοι θαρρείς και το κόμμα της ΝΔ δεν υπάρχει εδώ και τόσες δεκαετίες…και επίσης για να μη ξεχνιόμαστε η ΝΔ χρωστάει 430 εκατομμύρια είναι ένα υπερχρεωμένο χρεοκοπημένο κόμμα.

  • σταθη μετα απο την απωλεια τοσων νεων παιδιων,αν ειχατε λιγη τσιπα επρεπε ηδη να ειχατε ξεκουμπιστει,τα αλλα ειναι λογια του αερα

  • Αρα αυτο που ειπε ο κωνσταντινιδης ειναι, ειμαστε ανικανη σαν κυβερνηση να κανουμε αυτα που θελουμε 4 χρονια. Τοτε τι σε ψηφισαμε ρε σταθη; Αν εισαι ανικανος να κυβερνησεις 4 χρονια και θες παραπανω να παρεις δρομο.

    • Δεν ειναι υπουργός ο σταθης κάπου μπερδεύεσαι , πες τα αλλου τα παράπονα σου. Ο Σταθης πιέζει όπου μπορει , ψάξε αλλου

        • Συμφωνω με τον φιλο μπορει να μην ειναι στην κυβερνηση εκπροσωπει την κυβερνηση, μπορει αμα δεν την θεωρει ικανη να παρει μεταγραφη στο πασοκ η στον συριζα

  • τολμας ρε σταθη και βγαινεις στα καναλια; να πεις τι;οτι φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο εσας;ντροπη

  • Εμένα πάντως με καλύπτει απόλυτα! Μπράβο του που βγαίνει και δεν κρύβεται. Στο νόμο μας έχουμε και άτομο που έχει διατελέσει 2 φορές Υπουργός στο αρμόδιο υπουργειο και δεν έχει το θάρρος να βγει να μιλήσει…και τι να πει βέβαια…

  • Αντε να βγεις καμια σελφι σταθικα ολο λες λες και τιποτα δεν λες ουσιαστικα.

  • Μπράβο Στάθη είσαι ο μόνος πού ζητάς συγνώμη για τις παραλήψεις αυτά τα 4 χρόνια
    Άλλη είναι μετά το δυστύχημα είναι εξαφανισμένη

  • Στάθη εάν όλοι στη ΝΔ ήταν σαν και εσένα που έχεις κάνει τόσα πολλά τη τελευταία 4ετια καταλαβαίνουμε όλοι γιατί θρηνεί όλη η Ελλάδα ακόμη. Ευτυχώς όμως δεν είναι και υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις. Μην προκαλείς όμως όπως όλοι το κοινό αίσθημα γιατί δεν υπάρχει δικαιολογία. Οσο για τα παπαγαλάκια σου πες τους να συμμαζευτουν γιατί μας αηδιάζουν προασπιζομενοι το έργο σου και τις απόψεις που εκφράζεις δημόσια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.