kozan.gr: Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης διοργάνωσε, το πρωί της Παρασκευής 10/3, εκδήλωση, με τίτλο «Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας…», για τα στελέχη της εκπαίδευσης, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των σχολικών μονάδων Π.Ε. Κοζάνης, (Bίντεο & Φωτογραφίες)

10 Μαρτίου 2023
11:22

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης διοργάνωσε, το πρωί της Παρασκευής 10/3, εκδήλωση, με τίτλο «Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας…», για τα στελέχη της εκπαίδευσης, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των σχολικών μονάδων Π.Ε. Κοζάνης. Το πρώτο μέρος  της εκδήλωσης (10.00 π.μ.-11.30 π.μ.) με τίτλο «Η Συναισθηματική Χειραγώγηση και η Έμφυλη Βία»  ήταν Συνάντηση Εργασίας που αφορούσε τους  Συμβούλους Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης, τους Συμβούλους Σχολικής Ζωής όλων των Σχολικών μονάδων Π.Ε. Κοζάνης, τους Διευθυντές/τριες και Υποδιευθυντές/τριες των σχολείων, ως συνέχεια της συνάντησης εργασίας που είχε πραγματοποιηθεί στις 29-11-2022 με τίτλο «Παρεμβάσεις στη σχολική κοινότητα για την πρόληψη και αντιμετώπιση της έμφυλης βίας» και στο πλαίσιο του Μνημονίου συνεργασίας της Δ.Δ.Ε. Κοζάνης και του Δήμου Κοζάνης.  Το δεύτερο μέρος περιλάμβανε παρουσίαση δράσεων των σχολικών μονάδων σχετικά με την ισότητα των φύλων και την έμφυλη βία.  Τουλάχιστον 10 σχολικές μονάδες παρουσίασαν  εικαστικές δημιουργίες, καλλιτεχνικά δρώμενα, ερευνητικά πρωτόκολλα, βιωματικές παρεμβάσεις που έγιναν στα σχολεία υποστηρίζοντας την Ισότητα των Φύλων και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας.

Ένα σχόλιο

  • Συγχαρητήρια για την επιστημονική και παιδαγωγική δράση της ΔΔΕ Κοζάνης. Πάντα τόσο επιτυχημένες εκδηλώσεις!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.