ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ: 4ο Φεστιβάλ Πολιτισμού – Πτολεμαΐδα, Η πόλη γιορτάΖΕΙ με θέατρο και  μουσική. 

13 Μαρτίου 2023
09:30
Κανένα σχόλιο

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, η ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ επιστρέφει στα πολιτιστικά δρώμενα της  περιοχής με ένα διήμερο προφεστιβαλικών εκδηλώσεων.

Στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ κηρύσσει την έναρξη των  προετοιμασιών του 4ου Φεστιβάλ Πολιτισμού – Πτολεμαΐδα, Η πόλη γιορτάΖΕΙ με θέατρο και  μουσική.

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου υποδεχόμαστε τον Γιώργο Κιμούλη, σε μια Συνάντηση με την Άννα  Μονογιού και τον Στάθη Παναγιωτίδη. Το θεατρικό έργο του Stephen Belber σε μετάφραση και  σκηνοθεσία του Γιώργου Κιμούλη, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε όλη την Ελλάδα,  παρουσιάζεται στο Πνευματικό Κέντρο της Πτολεμαΐδας, για μία μοναδική παράσταση.

Το Σάββατο 1 Απριλίου, ο Γιώργος Κιμούλης θα παραδώσει σεμινάριο υποκριτικής με τίτλο:  Υποκριτική Μεθοδολογία – Θεωρία και πράξη» και υπότιτλο «Λέξεις χωρίς σκέψη ποτέ δε φτάνουν στον ουρανό» / Άμλετ, Ουίλ. Σαίξπηρ».

Το Σάββατο 1η Απριλίου το βράδυ γιορτάΖΟΥΜΕ με τον Γιάννη Διονυσίου, ο οποίος έχει  ξεχωρίσει με τις καθηλωτικές ερμηνείες και το σπάνιο ταλέντο του. Ένας από τους πλέον ελπιδοφόρους ερμηνευτές της γενιάς του παρουσιάζει στο κοινό αγαπημένα κλασικά λαϊκά και  ρεμπέτικα τραγούδια που τον έχουν καθιερώσει ως πρεσβευτή αυτής της μεγάλης μουσικής μας  παράδοσης στο νεανικό κοινό, καθώς και νέα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο πρώτο  προσωπικό του album που θα κυκλοφορήσει σύντομα και υπογράφουν καταξιωμένοι  δημιουργοί. Μια βραδιά γεμάτη μουσική στο club Merlin.

Σας περιμένουμε όλους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.