Εορδαία: Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μουρικίου στους τελικούς αγώνες εκπαιδευτικής ρομποτικής

13 Μαρτίου 2023
10:31
Κανένα σχόλιο

Tο εισιτήριο για τους τελικούς αγώνες, τσέκαρε, η ομάδα μαθητών από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μουρικίου, που συμμετείχε σε πανελλήνιο διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής –EFLL- στη Θεσσαλονίκη, με θέμα την ενέργεια, για να προκριθεί στους 17 που θα αγωνιστούν το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Στον διαγωνισμό, με ιδιαίτερες απαιτήσεις,  έλαβαν μέρος 51 συνολικά Σχολεία της Πρωτοβάθμιας  και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και ο συναγωνισμός ήταν μεγάλος. Το  πρότζεκτ της ομάδας αφορούσε στην κατασκευή μακέτας, προτείνοντας οι μαθητές τη σύνδεση του Σχολείου τους, αλλά, και όλης της Δημοτικής ενότητας Μουρικίου, με την Τηλεθέρμανση, ενώ, ο σταθμός που θα κατασκευαστεί να λειτουργεί με βιομάζα ( ξύλα και υπολείμματα αγροτικών καλλιεργειών).

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.