Ασθενής 59 χρόνων με σοβαρότατο πρόβλημα στην κοιλιά που της προκάλεσε σύνδρομο αναπνευστικής δυσχέριας είχε εισαχθεί στην ΜΕΘ ΚΟΖΑΝΗ σε πολύ κακή κατάσταση .. είχε διακομισθεί από άλλο νοσοκομείο και η ενημέρωση που είχε ο άνδρας της από τους γιατρούς του προηγούμενου νοσοκομείου ήταν « ξέχασε την θα πεθάνει από στιγμή σε στιγμή»
Μετά από 65 ημέρες νοσηλείας περίπου ( 55 στην Μεθ και 10 στην χειρουργική κλινική περίπου ) πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και τώρα είναι σε κέντρο αποκατάστασης χωρίς τραχειοστομια χωρίς τίποτα και περπατάει … Ένα μεγάλο μπράβο στους χειρουργούς Ν.Ζανδέ, Ε.Συνεκίδου (η οποία χωρίς να εφημερεύει μπήκε μέσα για να βοηθήσει ) που μετά από χειρουργείο 6ωρων περίπου κατάφεραν να διορθώσουν το πρόβλημα , στον χειρουργό Ι.Πατέρα , σε όλο το προσωπικό της χειρουργικής κλινικής για την σωστή μετεγχειρητική παρακολούθηση , αλλά και στο προσωπικό της ΜΕΘ ( ιατρούς και νοσηλευτές ) που έδωσαν τα μέγιστα γιαυτην την γυναίκα και στου φυσικοθεραπευτές που την σήκωσαν όρθια !!
Η ΜΕΘ ΚΟΖΑΝΗΣ αλλά και το νοσοκομείο ΚΟΖΑΝΗΣ προσφέρει έργο και πρέπει η λειτουργία της να στηριχθεί και να ενισχυθεί !! Συγχαρητήρια σε όλους και καλή ανάρρωση στην ασθενή !!