kozan.gr: Χ. Ελευθερίου για εξελίξεις με υψηλή Γέφυρα των Σερβίων: “Δεν έχω πεισθεί ακόμη ότι το φανάρι βοήθησε στη λύση του προβλήματος – Να “πέσουμε” όλοι πάνω στο πρόβλημα για να λυθεί γρήγορα – Όταν το πρόβλημα δεν είναι εντοπισμένο σωστά δε μπορείς να το λύσεις. Πιθανόν να μην εκτιμήθηκε σωστά η σοβαρότητα της κατάστασης αλλά και πιθανόν κάποια μέτρα τα οποία πάρθηκαν να επιτάχυναν μία φθίνουσα κατάσταση για τη γέφυρα” (Βίντεο)

13 Μαρτίου 2023
17:44

“Δεν έχω πεισθεί ακόμη ότι το φανάρι βοήθησε στη λύση του προβλήματος. Να “πέσουμε” όλοι πάνω στο πρόβλημα για να λυθεί γρήγορα – Όταν το πρόβλημα δεν είναι εντοπισμένο σωστά δε μπορείς να το λύσεις. Πιθανόν να μην εκτιμήθηκε σωστά η σοβαρότητα της κατάστασης αλλά και πιθανόν κάποια μέτρα τα οποία πάρθηκαν να επιτάχυναν μία φθίνουσα κατάσταση για τη γέφυρα”, είναι μερικές από τις αναφορές του Δημάρχου Σερβίων Χ. Ελευθερίου στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε σήμερα Δευτέρα 13 Μαρτίου στο West Channel. Δείτε τι είπε:

6 σχόλια

  • η ανεπαρκεια σε ολο της το μεγαλειο απο ολους και φτασαμε στο σημειο χωρις επιστροφη! ειστε ολοι συνυπευθυνοι για τα τραγελαφικα συμβαντα της περιοχης! θα επρεπε να ντρεπεστε

  • Σερβια και Βελβεντο την επομενη τριετια θα δεινοπαθησετε απο την ταλαιπωρία. Οι ανοησιες του Κασαπιδη πληρωνονται. Ξαναβγαλτε το καλο παιδι απο την πρωτη Κυριακη παλι για ευχαριστω.

  • Τί είσαι εσύ ρε Ελευθερίου που πρέπει να πεισθείς;Πώς μπορεί κάποιος αρμόδιος για το θέμα της Γέφυρας να πείσει κάποιον παντελώς άσχετο;Αχρείαστο είναι.

  • 25+ χρονια μετα τον σεισμό και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τη συντήρηση αυτης τις γέφυρας…
    Τελικα τι γινεται σε αυτη τη χώρα ολα στον αυτόματο λειτουργουν…
    Ποιος ειναι αρμοδιος για αυτο???
    Φαντάζομαι τι χαος θα επικρατεί σε ολη τη χώρα.

  • Ο δήμαρχος δε έχει δικαίωμα να εκφράζει απορίες ή να κάνει υποθέσεις.
    Έχει υποχρέωση να απαιτεί λύσεις.!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.