Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ.) Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει Τακτική  Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στις 24 Μαρτίου 2023

13 Μαρτίου 2023
19:59
Κανένα σχόλιο

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ.) Δυτικής Μακεδονίας καλεί, σύμφωνα με το Άρθρο 18 του Καταστατικού του, τα μέλη του σε Τακτική  Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στις 24 Μαρτίου 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 έως 14:00, στα γραφεία του στο Μπλιούρειο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα στην Κοζάνη στην οδό Σωκράτη Μπλιούρα 2 στον τρίτο όροφο (απέναντι από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Κοζάνης). Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει με τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης, περί ώρα 12:30, και θα διαρκέσει έως τις 14:00. ”. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 και ώρες 12:00 έως 14:00 στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα.

 Θέματα Γενικής Συνέλευσης:

  • Απολογισμός πεπραγμένων του Δ. Σ. έτους 2022.
  • Οικονομικός απολογισμός έτους 2022.
  • Έκθεση ελέγχου της Ελεγκτικής Επιτροπής.
  • Προϋπολογισμός έτους 2023.
  • Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
  • Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Δικαίωμα να εκλεγούν στο Δ.Σ. και στην Ελεγκτική Επιτροπή έχουν όλα τα μέλη που είναι ταμειακά τακτοποιημένα το έτος 2022.

Πληρωμή καθυστερούμενων εισφορών μπορεί να γίνει και κατά την ημέρα των εκλογών, προ της ψηφοφορίας, πλην των υποψηφίων που θα πρέπει να είναι ταμειακά τακτοποιημένοι κατά την ημέρα της υποβολής της υποψηφιότητας τους.

Υποβολή υποψηφιοτήτων για τη διεκδίκηση εκλογής στα όργανα του ΚΕ.Π.ΚΑ., μπορεί να υποβληθεί μέχρι και πέντε πλήρεις ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση.

Η συμμετοχή όλων των μελών θα συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του ΚΕ.Π.ΚΑ., στην ενίσχυση του καταναλωτικού κινήματος, στην προστασία των καταναλωτών της περιοχής μας και γενικότερα για το καλό όλων μας.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                Ο Γενικός Γραμματέας

                Βασίλειος Ιωαννίδη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.