Άλλους 3 υποψηφίους/ιες ανακοίνωσε ο συνδυασμός “Μαζί για την Κοζάνη” με υποψήφιο Δήμαρχο Κοζάνης τον Γιάννη Κοκκαλιάρη

13 Μαρτίου 2023
21:28

Υποψήφιος: Γεώργιος Παπαθύμιος

Ονομάζομαι Γεώργιος Παπαθύμιος του Ιωάννη και της Περιστέρας. Κατάγομαι από το Φρούριο Κοζάνης και μένω μόνιμα στη Λευκόβρυση Κοζάνης.

Είμαι παντρεμένος με την Βασιλική Λιάκου και έχουμε δύο παιδιά. Είμαι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και υπηρέτησα ως μόνιμος εκπαιδευτικός σε διάφορα σχολεία του Νομού και της πόλης της Κοζάνης.

Διετέλεσα:

  • Υποδιευθυντής και Διευθυντής στο 6ο Γυμνάσιο Κοζάνης τα έτη 2005-11 και 2020-21 αντίστοιχα.
  • Διευθυντής στο Γυμνάσιο Ποντοκώμης τα έτη 2011-17.
  • Μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ του Νομού Κοζάνης το 2001-02.
  • Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης τα έτη 2001-03.
  • Έφορος και μέλος του Δ.Σ. του αθλητικού Συλλόγου «Μακεδονικός Κοζάνης» τα έτη 2006-09.
  • Συνταξιοδοτήθηκα το έτος 2021.

Στηρίζω ενεργά ως υποψήφιος σύμβουλος το συνδυασμό με επικεφαλής τον Γιάννη Κοκκαλιάρη για ένα καλύτερο αύριο του Δήμου μας.

Υποψήφια: Φανή Καρδάση

Ονομάζομαι Καρδάση Φανή του Χαρισίου και της Βάιας Τσιώρα. Είμαι γεννημένη στην Κοζάνη τον Δεκέμβριο του 1990.

Έχω αποφοιτήσει από τις σχολές Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης το 2013. Έκτοτε ζω και εργάζομαι στη πόλη της Κοζάνης σε ιδιωτική εταιρεία ομίλου στον τομέα της υγείας.

Είμαι κάτοχος πτυχίου αγγλικών και υπολογιστών. Ως γέννημα θρέμμα της Κοζάνης και μητέρα ενός παιδιού θέλω να συμμετέχω ενεργά στο αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μας για εμάς και τα παιδιά μας. Έχω ασχοληθεί από παιδί με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό αυτής της πόλης και πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω με τις γνώσεις μου στον τομέα της Υγείας και της Πρόνοιας αυτού του τόπου!

Υποψήφια: Γεωργία Χαρίση

Ονομάζομαι Χαρίση Γεωργία του Θρασυβούλου και της Χρυσάνθης .

Κατάγομαι από τον Αυγερινό, ένα από τα ομορφότερα χωριά του Βοΐου, ζω και εργάζομαι στην Κοζάνη από το 1986.

Είμαι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Γκουτζιομήτρο και έχουμε τρία παιδιά, δύο κόρες 26 και 25 χρονών και ένα γιο 23.

Είμαι μέλος του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Νομού Κοζάνης, υπήρξα αθλήτρια μπάσκετ στο Γυμναστικό Σύλλογο Κοζάνης.

Έχω τελειώσει το Δημόσιο ΙΕΚ -Βοηθός Νοσηλευτή – του Μαμάτσειου Νοσοκομείου  και του ΕΚΑΒ όπου και δουλεύω ως Διασώστης, Πλήρωμα ασθενοφόρου από το 2007,αγαπώ την δουλειά μου και προσφέρω μέσα από αυτήν την βοήθεια μου στις συνανθρώπους μου.

Με τα κοινά δεν έχω ασχοληθεί ως τώρα, όταν  όμως υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Γιάννης Κοκκαλιάρης και οι συνεργάτες του, νέοι άνθρωποι με όραμα για μια καλύτερη Κοζάνη και ένα λαμπρότερο  μέλλον για τα παιδιά μας, η απόφαση είναι εύκολη.

Μαζί για την Κοζάνη λοιπόν.

32 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.