Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πτολ/δας με απόφασή της συμμετέχει στην 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ

14 Μαρτίου 2023
09:55

 

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πτολ/δας με απόφασή της συμμετέχει στην 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη.

Η χώρα μας βιώνει μέρες πένθους μετά το πολύνεκρο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους, επί το πλείστον νέα παιδιά.

Ο καθένας αλλά και όλοι μαζί θέλουμε να εκφράσουμε με το δικό μας τρόπο την  απογοήτευση  μας για όσα δεν έγιναν, μα πάνω απ’ όλα την οργή μας για αυτό που συνέβη στα Τέμπη.

Για εμάς η διερεύνηση σε βάθος και η απόδοση ευθυνών, καθώς και η λήψη μέτρων για να μη ξαναθρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές, αποτελεί βασικό αίτημα και βρίσκεται στο επίκεντρο της απεργιακής μας κινητοποίησης.

Για εμάς τα βασικά τρία ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν άμεσα είναι τα εξής:

  1. ΓΙΑΤΙ φτάσαμε σε αυτή την τραγωγία;
  2. ΠΟΙΟΙ ευθύνονται;
  3. Πως δεν θα συμβεί ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ;

Απαιτούμε να διερευνηθούν σε όλο το εύρος οι αιτίες του δυστυχήματος και να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι.

Η πολιτεία αν μη τι άλλο οφείλει να διασφαλίσει τα στοιχειώδη.

Ασφάλεια στις μετακινήσεις και ποιότητα υπηρεσιών.

Οι υπηρεσίες μεταφοράς ανθρώπων είναι ζωτικό κοινωνικό αγαθό.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΙΩΠΗΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΤΗΝ  ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 19:00 ΣΤΗΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

 

 

 

Από το Γραφείο Τύπου

του Ε.Κ.Π.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.