Ενημέρωση στους μαθητές του Γυμνασίου Τρανοβάλτου του Δήμου Σερβίων για τη μάστιγα των ναρκωτικών από τον προϊστάμενο της Δίωξης Ναρκωτικών Θωμά Μαρινίδη 

15 Μαρτίου 2023
08:18

Πραγματοποιήθηκε τηνΤρίτη1 4 Μαρτίου 2023 επίσκεψη του προϊσταμένου Δίωξης Ναρκωτικών κ. Μαρινίδη  Θωμά, στο σχολείο μας προκειμένου να ενημερωθούν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί σε θέματα σχετικά με την παγίδα των ναρκωτικών.

Η µεγαλύτερη μάστιγα της ανθρωπότητας σήμερα είναι τα ναρκωτικά. Παρά τον αγώνα που κάνουν οι κυβερνήσεις των κρατών, το φαινόμενο παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις. Όλοι οι ειδικοί συμφωνούν, ότι η καλύτερη λύση στο πρόβλημα είναι η πρόληψη, άρα η σωστή ενημέρωση για το πρόβλημα αυτό.α

Ο υπαστυνόμος κ. Μαρινίδης Θωμάς προϊστάμενος της Δίωξης Ναρκωτικών, αφού παρουσίασε το θέμα, συζήτησε με τους μαθητές για τα είδη των ναρκωτικών και τις καταστροφές που προκαλούν στο χρήστη. Παρουσιάζοντας ποικίλο υλικό που συνοδευόταν από φωτογραφίες και video κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών.

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση και απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν.

Το σχολείο μας ευχαριστεί δημόσια τον κ. Μαρινίδη Θωμά και την Δίωξη Ναρκωτικών για την ενημέρωση και εύχεται καλή δύναμη στο σημαντικό έργο που επιτελούν.

Ένα σχόλιο

  • Συγχαρητήρια στο γυμνασιαρχη για τη πρωτοβουλία του να ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομικής διεύθυνσης Κοζάνης ώστε να ενημερωθούν οι μαθητές για τη μάστιγα των ναρκωτικών.. συγχαρητήρια επίσης κ στον προϊστάμενο της δίωξης ναρκωτικών για την παρουσίαση κ ενημέρωση των μαθητών…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.