kozan.gr: Τα μέλη του Σωματείου Κομμωτών – Κουρέων Πτολεμαΐδας πραγματοποίησαν, το μεσημέρι της Πέμπτης 16/3, σιωπηρή διαμαρτυρία για το δυστύχημα στα Τέμπη (Βίντεο & Φωτογραφίες)

16 Μαρτίου 2023
13:29

 

Τα μέλη του Σωματείου Κομμωτών – Κουρέων Πτολεμαΐδας πραγματοποίησαν, το μεσημέρι της Πέμπτης 16/3, σιωπηρή διαμαρτυρία για το δυστύχημα στα Τέμπη

6 σχόλια

    • ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕ!ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ;ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;ΑΥΥΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

    • ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕ!ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ;ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

    • Σωστά! Και οι υδραυλικοι και οι μαραγκοι και όλοι! Ετσι αλλάζουν οι κοινωνίες..Με τα σουξου μουξου….μονο τα μανταλακια ταιριάζουν! Πόσο χολή τελικά. ….

  • Μπράβο στα μέλη Σωματείου κομμωτών και σε οποιονδήποτε παίρνει τα οπίσθια του από τον καναπέ και δείχνει με όποιον τρόπο μπορεί τον πόνο και την συμπαράσταση στον συνάνθρωπο του.Ο κόσμος δεν άλλαξε ποτε από κανέναν….Σουξου μουξου που παριστανε τον δικαστή και τον εξυπνακια….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.