Ο Μητσοτάκης συμβολίζει το παλιό, το αναχρονιστικό. Η επικίνδυνη αυτή κυβέρνηση πρέπει να φύγει!  (του Κώστα Πασσαλίδη)

16 Μαρτίου 2023
14:25

Το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών είναι να φύγει αυτή η επικίνδυνη για την δημοκρατία και την κοινωνία κυβέρνηση, να τερματιστούν οι μεροληπτικές  πολιτικές υπέρ των λίγων που καταρράκωσαν την κοινωνία και τη χώρα, να μπει ένα τέλος στις πολιτικές που διευρύνουν τις ανισότητες, συρρικνώνουν την παραγωγική βάση και περιθωριοποιούν τον πολίτη.

Ο Μητσοτάκης συμβολίζει το παλιό το αναχρονιστικό, είναι εκπρόσωπος ενός οικογενειοκρατικού  μοντέλου που βρίσκεται σε θέσεις εξουσίας για πολλές δεκαετίες, είναι πρωθυπουργός εδώ και 4 χρόνια, με προτεραιότητες του την αναξιοκρατία, τις απευθείας αναθέσεις, τα ρουσφέτια, τη δημιουργία κομματικού στρατού.

Τώρα είναι η ώρα που οι πολίτες θα αποφασίσουν πως οι επιδιώξεις τους δεν είναι συμβατές με εκείνες της οικονομικής ολιγαρχίας. Τώρα είναι η ώρα να αναδειχθούν πολιτικές που προτάσσουν την ανάγκη αλλαγής του παραγωγικού και οικονομικού μοντέλου που θα βελτιώσει την θέση της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών.

Για αυτό στις επόμενες εκλογές χρειάζεται να ανοίξει ο δρόμος για την πολιτική αλλαγή και την προοδευτική πλειοψηφία με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ώστε να διαμορφωθεί κράτος προσδόκιμο για όλους στην υπηρεσία του πολίτη με δημοκρατία και κοινωνικό έλεγχο!

Καλόν αγώνα !

Πασσαλίδης Κώστας, υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην ΠΕ Κοζάνης

23 σχόλια

  • Για να κρινεις εναν σριστουχο πτυχιουχο του χαρβαλντ πρεπει τουλαχιστον να εχεις κι εσυ καποιες γνωσεις εστω τει.Εσυ τι γνωσεις εχεις για να ειναι δικη σου η γνωμη;

    • Καλά του λες, αλλά από την μία πλευρά με ποιον;; με αυτόν που δεν γνωρίζει είναι το ίδιο Λέσβος και Μυτιλήνη, ότι στροφή 360 μοίρες είναι στο ίδιο σημείο, ότι Στρασβούργο είναι Γαλλία και πολλά άλλα κουφά έτσι έμαθε στις καταλήψεις και στην Βουλγαρία με πτυχίο άστο και τέλος κανένα ένσημο

  • Μία δυνατή υποψηφιότητα, που μπορεί να εκφράσει τον απλό πολίτη μιας και είναι ένας από εμάς. Καλή επιτυχία Κώστα.

  • Το ίδιο επικίνδυνοι είστε και εσείς.Αλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.
    Ούτε εσείς ούτε αυτοί και οι δύο στο ίδιο καζάνι ψεύτες ψεύτες ψεύτες.

  • Πασαλιδη θυμάμαι που ο ΣΥΡΙΖΑ έκοψε το ΕΚΑΣ, για πες μας, υπενθύμισέ μας τον λογο που το έκανε, έτσι να φρεσκάρουμε λίγο την μνήμη μας.

    • Για να τρώτε με κουπόνια τώρα βρε..για να έχετε βενζίνη 1,92 και τις τιμές στον Θεό.. άστο πατριώτη..

    • Θες να την φρεσκαρουμε αγορινα μου? για παμε..
      πριν 10 χρονια ακριβως… ο Μητσοτακης ως υπουργος επι των εργασιακων στη κυβερνηση Σαμαρο-Βενιζελων…
      ξερεις τι εκοψε? Μετρα

      Εθνικη συνταξη
      Μισθο
      Δωρα Χριστουγεννων
      Δωρα Πασχα

      Και απελυσε εκπαιδευτικους σχολικους φυλακες

      Ετσι να φρεσκαρουμε λιγο την μνημη ΣΑΣ μπας και ξυπνησετε ποτε!

  • Δεν θελω να ψηφίσω ΝΔ αλλά διαβάζω κάτι τετοια άρθρα και τρομάζω ακόμη χειρότερα με την εναλλάκτική που υπάρχει. Να σε δαγκώσει φίδι( ΝΔ ) ή να σε @καβαλήσει γάιδαρος ( Σύριζα ) που έλεγε και ενας παπους.

  • ΠΟΥ ΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ? ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ? ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.

  • Ενας εργάτης που έφυγε από το ΠΑΣΟΚ και πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για το παλιό και το νέο
    Ρε συ γιατι έφυγες από το ΠΑΣΟΚ, για πεσμας την ιστορία σου να δούμε στην πράξη τι είναι αυτά που γράφεις

  • Επιτέλους ένας υποψήφιος με ήθος και χαρακτήρα , όχι σαν τους ψευτογραβατωμενους που τόσα χρόνια μας κατέστρεψαν. Πασσαλίδη μπορείς να κανεις τη διαφορά, η Εορδαια είναι μαζί σου.

  • Η πλέον έντιμη και καθαρή υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Ένας άνθρωπος γέννημα – θρέμμα της περιοχής, με δεκαετίες πολιτικών και κοινωνικών αγώνων στην ΠΕ Κοζάνης.

  • Απορία: αν ο Μητσοτάκης συμβολίζει το παλιό (ας το δεχτούμε), ο Τσίπρας τι συμβολίζει; Το παμπάλαιο ή το ληγμένο;

  • Τουλάχιστον αυτόν τον βλέπουμε καθημερινά στην πόλη, χρόνια τώρα. Χρόνια στους αγώνες για το καλό του τόπου. Όλοι οι άλλοι είναι εξαφανισμένοι, μας θυμούνται μόνο στις εκλογές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.