kozan.gr: Έκτακτο: “Kλείνει τελικά, για όλα τα οχήματα, η Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων”

16 Μαρτίου 2023
22:22

Kλείνει τελικά, για όλα τα οχήματα, η Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων. Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση. Να σημειωθεί πως, νωρίτερα, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, αποχώρησε απο το Περιφερειακό Συμβούλιο, λέγοντας: “Οι πρώτες καταγραφές – του αναλογικού ρωγμόμετρου – δείχνουν ότι έχουμε μια διεύρυνση του φαινομένου. Δεν είναι καλό σημάδι αυτό. Θα μου επιτρέψετε να φύγω γιατί είναι δύσκολα (δείτε εδώ)”, προμηνύοντας τι θα ακολουθούσε.

23 σχόλια

  • … κωμικοτραγικές καταστάσεις. Έκλεισαν τα εργοστάσια, τα τρένα δεν ήρθαν ποτέ, τίτλοι τέλους και για την γέφυρα και από εκεί που προέτρεχαν για μείωση του χρόνου ταξιδιού με τον Ε65, ανώμαλη προσγείωση … Εάλω η περιοχή και η χώρα, λεηλατημένες οι ζωές μας. Τολμήστε τουλάχιστον να παραιτηθείτε και να εξαφανιστείτε. Ξέρετε ποιοι, είστε αρκετοί!!!

  • Από τις 10 Ιουνίου 2020, δηλαδή 3 σχεδόν χρόνια πριν, που τοποθετήθηκαν οι φωτεινοί σηματοδότες προφανώς δεν έγινε τίποτα για την επίλυση του προβλήματος. Και τώρα ερχόμαστε αντιμέτωποι με το κλείσιμο της γέφυρας για την κυκλοφορία. Πρέπει να είμαστε από τους πιο ανοργάνωτους λαούς στον κόσμο!!!

  • Προς τα βόρεια σύνορα της Περιφέρειας ο δρόμος είναι ανοιχτός για να φύγετε και να ‘ρθείτε στις πολιτισμένες χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης.
    Μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι θα μείνουν στην Ελλάδα.
    Η Ελλάς εάλω.

  • Θα πρότεινα να πάνε από τη σήραγγα της Κλεισούρας !
    Για περαιτέρω διευκρινίσεις,απορίες και ερωτήσεις στον υφυπουργό μεταφορών και στον κύριο περιφερειάρχη!

  • καλύτερα να κλεισει τωρα , παρα να θρηνούσαμε θύματα σε λιγο καιρο.

    ιδανικα επρεπε να ειχε φτιαχτει 3 χρονια τωρα που ειχε εντοπιστεί το πρόβλημα. αλλα στην Ελλάδα ειμαστε. Αν δεν φτασει κατι στο απροχώρητο δεν ασχολείται κανεις συστηματικά.

    Ελπιζω τωρα να ασχοληθούν εντατικά οι αρμόδιοι και να την φτιάξουν το συντομότερο δυνατο.

  • Μα καλά..τρία χρόνια εφαρμόστηκε το πρωτοποριακό μέτρο των φαναριών και δεν διορθώθηκε από μόνο του το πρόβλημα;;

  • Μάλλον τις αποφάσεις για τη γέφυρα τις παίρνει η επιτροπή λοιμοξιολογων. Κάθε μέρα έρχονται νέα μέτρα…

  • Κασαπίδη πέρασαν 4 χρόνια χωρίς ουσιαστική παρέμβαση και νά το αποτέλεσμα.Έλα τώρα στην περιοχή μας να πάρεις ψήφους.Τί Καραμανλής τί Κασαπίδης.

    • Αν δεν το καταλάβατε αγαπητέ μου, οι εκλογές στην Ελλάδα δεν γίνονται για το ποιος θα την κυβερνήσει καλύτερα, αλλά για το ποιος θα την λεηλατήσει καλύτερα!

  • Συμπέρασμα. Τα φανάρια δεν διορθώνουν ρωγμές. Η ψήφος όμως μπορεί να διορθώσει κάτι. Μαύρο στον Κασαπιδη

  • Μήπως ηρθε επιτελους η ωρα να ολοκληρωθει και ο δρομος Κοζανης-Τριγωνικου μεσω γεφυρας Ρυμνιου που παραμενει ημιτελης εδω και χρονια για αγνωστους(?) λογους; Αν ηταν ετοιμος, τωρα δε θα υπηρχε τοσο μεγαλο θεμα με το κλεισιμο της γεφυρας και το plan B της διελευσης των οχηματων. Οι εργασιες θα γινοταν μεθοδικα και προγραμματισμενα και οχι κλεισιμο εν μια νυκτι! Αλλα κι εδω επικρατησαν τοσα χρονια οι τοπικες πολιτικες σκοπιμοτητες και οχι η λογικη και το κοινο οφελος…

      • ναι είναι. μικρή είναι σε μήκος, όχι σε αντοχές. δεν έγινε πρόχειρα. είχε γίνει ειδική μελέτη
        βέβαια, αυτή είναι η δική μου πληροφορία. οι τεχνικές υπηρεσίες της περιφέρειας άμμεσα να την ελέγξουν και να ενημερώσουν. το ίδιο και για το φράγμα από όπου θα περνάνε κυρίως οι κάτοικοι Βελβενδού.

  • είδαμε κ τον καρυμπα που γκρέμισε μια γέφυρα κ δεν την έχτισε ποτέ.. για καταστροφές καλοί οι ζαιοι. για να φτιάξουν τίποτα δεν είδαμε. Επίσης η γέφυρα είχε πάνω από δεκαετία το πρόβλημα. ούτε ο Δακης ούτε ο καρυμπας ασχοληθηκε.

  • Ευτυχώς.Ξελαρηγγηστηκα τόσα χρόνια.Ευτυχως προλάβαμε και δεν είχαμε κανένα απρόοπτο.Ευτυχως.Τουλαχηστων να γίνει σωστά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.