kozan.gr: Έκτακτη σύσκεψη, στο Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 21 Μαρτίου, παρουσία του Υφυπουργού Μ. Παπαδόπουλου, του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας & υπηρεσιακών στελεχών με σκοπό να αναλυθούν όλα τα δεδομένα και να αναζητηθούν οι καλύτερες λύσεις – προτάσεις

16 Μαρτίου 2023
23:40
Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, μετά τις εξελίξεις, με την ολική απαγόρευση κυκλοφορίας στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων, προγραμματίστηκε έκτακτη σύσκεψη, στο Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 21 Μαρτίου, στις 14:00, παρουσία του Υφυπουργού Μ. Παπαδόπουλου, του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας & υπηρεσιακών στελεχών με σκοπό να αναλυθούν όλα τα δεδομένα και να αναζητηθούν οι καλύτερες λύσεις – προτάσεις .

45 σχόλια

  • Σήμερα είναι Πέμπτη και “είχαν πάρει όλοι φωτιά” (λέμε τώρα …).
    Ως την Τρίτη ο άνω, τι θα κάνει ΠουΣουΚου; Είναι κυβερνητική γραμμή;
    Δεν έχουν τα στοιχεία ή περιμένουν τα σχέδια που αγόρασαν από την Ιταλία;

  • Το υπουργείο μιλά για ευθύνη των Α και Β βαθμού ΟΤΑ. Τόσα χρόνια το Βελβεντό έκανε δρόμους στα χωράφια κλείνοντας τα μάτια σε έργα οδοποιίας που ήταν αναγκαία.Τα Σέρβια πάλι καμια κίνηση να ζητήσουν την συντήρηση όχι μόνο της γέφυρας αλλά ακόμα και του δρόμου προς Λάρισα.τωρα όλοι έχουν ξαφνικά θορυβηθεί και μιλάνε για καταστροφή.ειστε για κλάματα.

    • Τι σχέση έχει ο α βαθμός ΟΤΑ με το εθνικό δίκτυο. Πάλι το υπουργείο δεν ήξερε; Για όνομα του Θεού…
      Όλα έχουν όρια

      • Μάλλον αυλικός είσαι και ζοριστηκες. Αλλά δεν το λεω εγώ , έτσι λέει το υπουργειο . Για τις γέφυρες υπήρχε νόμος απ’ το 2010 είναι στην ευθύνη Α και Β Οτα. Αλλά λείπεις οι δήμοι γιατί να ασχοληθούν, έχουν άλλα έργα που τους αφήνουν αλλά κερδη

        • Μαλλον εσυ είσαι αυλικός του υπουργού, με ποιες γέφυρες να ασχοληθεί ο δήμος; με τις γεφυρές του εθνικου δικτύου;
          Ρε είναι απλό ποιού είναι ευθύνη η γέφυρα, οποιου την ασφαλτοστρώνει.
          Ποίος την ασφαλτροστρώνει ΟΕΟ;

  • Τα μακαρόνια να είναι Νο 6.
    Αν δεν ήταν ο εισαγγελέας, ακόμα ανοιχτη θα ήταν η γέφυρα.
    Βρε για μαζευτειτε..

  • ΜΙΧΑΛΑΡΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΤΕΣ;ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΤΡΕΝΑ ΓΕΦΥΡΕΣ ΔΡΟΜΟΙ….

    • Είσαι ο κλασικός μικρός μαγκακος του πληκτρολόγιου,
      Αμα τον πετύχεις από κοντά πες τον μιχαλακη να δω λίγο κάτι.
      Μικρε μαγκάκο

      • Γιατι ποιος ειναι ο Ραμπο και θα μας κανει ντα αμα τον πουμε Μιχαλακη ρε τρολ?
        Ελα βρε τωρα αη σαπερα τωρα.

        • Σκιαχτηκαμε!!!!!ρε αει παενε απο κει που ρθες !!!!!!τις δυο τις γαγγραινες του κομματος στην περιοχη να τις φοβηθουμε και απο πανω!!!!Μητσοτακη παρτους σβαρνα και τον περιφερειαρχη και αυτον!!!!!

  • Αυτος εδω απο τα Τεμπη και μετα ακομα εδω ειναι?Διακοσμητικη γλαστρα. Να τους χαιρεστε οι ψηφοφοροι τους. Τοσα κομματοσκυλα σε μια χωρα δεν νομιζω να υπαρχει πουθενα.

  • Η μόνη δυνατή φωνή του νομου και η εμπιστοσύνη του μητσοτακη είναι διπλή μετά την αναβάθμιση.

    Μιχάλη εσυ συνέχισε και άσε τους άλλους να κάνουν παιχνίδι εις βάρος του κόμματος

    • Συνέχισε Μιχάλη ξέρεις εσύ : Πίτες,καρναβάλια,μωμογεροι ,κρασιά ,τσιπουρα, σουβλακια,κεμπάπ…Άσε να γκρεμίζονται γέφυρες,να τρακαρουν τρένα,να περνάν τριαξονικα από τον πλάτανο της Λευκοπηγης ..δουλειά σου εσύ… ρουσφετι και τα κορόιδα θα σε ψηφίσουν

  • ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΜΦΑΝΊΣΤΗΚΕ! ΈΛΕΓΑ ΚΙ ΕΓΏ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΠΟΛΎ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΟΜΩΣ ΒΡΕ ΜΙΧΆΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΡΆΖΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΆ, ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΥΠΕΡΚΌΠΩΣΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ Η ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ Η ΕΟΡΔΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΈΝΑ; ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΚΌΒΕΙ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΊΝΕΙ ΧΡΌΝΙΑ, ΝΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΏΝΟΥΜΕ ΠΆΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΎΣΙΟ ΈΡΓΟ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΆΝΗ!

  • Έπρεπε να περάσουν 3 χρονια για να δούνε το πρόβλημα και τώρα θα κάνουν σύσκεψη.
    Μας κοροϊδεύουν αλλά μην αγχώνεστε έρχονται εκλογές

  • Γιατί γκρινιάζετε κυρίες και κύριοι; είπαμε θα κάνουμε σύσκεψη από Δευτέρα να δούμε τι συμβαίνει τι θέλετε δηλαδή να λαικιζουμε χωρείς στοιχεία; είμαστε σοβαρή κυβέρνηση δεν είμαστε μπάχαλο

    • Ο Κύριος ποιος είναι? Τόσα χρόνια που ήταν ? Δεν άκουσε τίποτε για τη γέφυρα βουλευτής Νομού υφυπουργός δεν άκουσε δεν είδε τίποτε…!! Το υπόλοιπο δίκτυο ? Είναι εθνικος δρόμος αυτός Κοζάνη Λάρισα ? Εναλλακτικές? Σε περίπτωση όπως έγινε κλεισίματος γέφυρας? Κρίμα για το Νομό αυτό όλοι ανεπαρκείς …δείξτε ένα έργο ..γράψτε μια γραμμή υφυπουργε ότι επί θητείας σας ως βουλευτής ως υφυπουργός γι αυτό τον κόσμο που σας πίστεψε κάνατε κάτι.Η λέξη ντροπή είναι λίγη περιοριστεεοτε λοιπόν στα μικρορουσφετια του γραφειου σας ικανοποιήσετε τους φίλους και την παρεουλα σας του γραφείου σας και αφήστε εμάς τους ιθαγενείς…!!
      Και η λέξη ντροπή με σας έχασε την αξία της.

  • Έπρεπε το κεφάλι να είναι κάτω από την αρχή της τετραετίας γιατί οι δουλειές ήταν πολλές.

    Το να κάνεις ότι δουλεύεις και μετά να έχει η μέρα τραπέζια και καφέδες ενώ βρισκόμαστε σε αυτό το χάλι είναι ντροπή

    Για να γνωρίζετε ένας που αγαπάει αυτό τον τόπο δουλεύει τέσσερα χρόνια και στην επόμενη τετραετία αποσύρετε

  • Τρία χρόνια που είναι γνωστό το πρόβλημα δεν έγινε τίποτα, ούτε για να αντιμετωπιστεί, αλλά ούτε για να υπάρξει ένα εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση που θα έκλεινε η γέφυρα (όπως κι έγινε). Έτρεχαν όμως όλοι να εγκαινιάζουν τη σήραγγα της Κλεισούρας και να μας λένε πόσο σημαντικό έργο είναι. Πιθανότατα το πρόβλημα είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα, αλλά δεν το αντιλήφθηκε κανείς. Απλά τρία χρόνια είναι γνωστό. Τώρα τρέχουν χωρίς και πάλι να ξέρουν πως να το αντιμετωπίσουν. Λοιπόν, καμία δικαιολογία. Έκλεισαν τα μάτια σε κάτι που ήταν αναμενόμενο να συμβεί κι αυτό τους κάνει πολύ λίγους. Καμία δικαιολογία.

  • Μην μου αγχώνεστε παρακαλώ κοντος ψαλμός πάλι μέσα θα είναι όσο και να τσούζει τα 5-10 τρολλακια του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο!
    Ο κόσμος ξέρει για αυτό και τον εκλεγεί πολλά χρόνια…
    Μήπως έχει και το ρεκόρ νόμου λέω μήπως;

  • Δεν ειμαστε ολοι συριζα ειμαστε και νδ και την αχρηστιλα του μιχαλη την ειδαμε δεν εκανε τιποτα ο κοσμος ειναι πολυ δυσαρεστημενος και δεν προκειτε να ξαναβγει να λεμε και αληθειες

  • ο ανικανος δεν τα ηξερε απο 3 χρονια πριν???

    μονο στο SETTE ηξερε να ριχνεται…

    οπως δεν εκανε ΤΙΠΟΤΑ για την περιοχη τοσα χρονια ετσι θα κανει και για την γεφυρα….ΤΙΠΟΤΑ…αχρηστοι

    • Για την γέφυρα που έχει ευθύνη συντήρησης η περιφέρεια ο Παπαδόπουλος φταίει;

      Η λάσπη και η κακιά σας δεν έχει όριο,αυτό που δεν καταλαβαίνετε ομως είναι ότι θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.

      • Υπουργός μεταφορών και υποδομών είναι φίλε μου.πέραν από αυτό εκλέγεται στην περιοχή μας.θα πρέπει να νοιαστεί διπλά.η γέφυρα είναι έργο υποδομής.3 χρόνια έπινε καφέ στο Κολωνάκι.

  • Ο Μιχάλης θα ξαναβγεί όπως βγήκε και την προηγούμενη φορά που λέγατε κάποιοι έξυπνοι ότι δεν θα είναι καν στο ψηφοδέλτιο!

    Θέλω να σας δω οταν θα είναι ξανά στην κυβέρνηση γιατί ο προεδρος τον εμπιστεύεται πως να το κάνουμε.

  • Παραιτήσου ανίκανε!!!!βουλευτης του νόμου μας και υπουργός μεταφορών και δημοσίων έργων!το ήξερες το πρόβλημα και κρύφτηκες!!οπως κρυφτήκατε και με τα τεμπη.δεν μ ενδιαφέρει αν η γέφυρα ανήκει στην αρμοδιότητα του ανίκανου Περιφεριάρχη.αυτό που ξέρω είναι πως η γέφυρα είναι έργο υποδομής και σύ δεν έκανες τίποτα.μαύρο στις εκλογές!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.