Ο ΟΜΙΛΟΣ ΟΡΑΜΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ προτίθεται να προβεί στην πρόσληψη δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων

17 Μαρτίου 2023
20:49
Κανένα σχόλιο

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΟΡΑΜΑ  – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ προτίθεται να προβεί στην πρόσληψη δύο (2) ατόμων με σχέση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, για την υλοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Αναλυτικά οι θέσεις αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα:

Κατηγορία – Ειδικότητα Έδρα θέσης Συνολικός αριθμός θέσεων Απαραίτητα προσόντα
 

Ειδικός Πληροφορικής

 

Κοζάνη

 

1

·         Πτυχιούχος ΑΕΙ/ΙΕΚ ειδικότητας Πληροφορικής

·         Εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων, e-shops, εφαρμογών διαδικτύου και δημιουργία λογισμικών

Υπεύθυνος Σχεδιασμού και υλοποίησης Εθνικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων  

Κοζάνη

 

1

·         Πτυχιούχος ΑΕΙ

·         Εμπειρία στον σχεδιασμό και υλοποίηση Εθνικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Η πρόσληψη των παραπάνω ατόμων θα γίνει μετά από συνέντευξη.

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους στο e-mail: [email protected] έως τις 31/03/2023. Για Πληροφορίες ή διευκρινίσεις στο τηλέφωνο 2461040033, κα. Λάλου Εμμανουέλλα, στις εργάσιμες ημέρες από 10.00 π.μ έως 5.00 μ.μ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.