Αισθανόμαστε την ανάγκη κατ αρχήν να εκφράσουμε την ευχαρίστηση μας, στα μέλη του Συλλόγου μας, που με την πολυπληθή τους παρουσία και το αθλητικό πνεύμα που τους διακατέχει, έδωσαν άλλη μια φορά το δυναμικό τους παρόν, στον αγώνα αλιείας κυπρίνου, που διοργανώνει στην λίμνη Κερκίνη ο Αθλητικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Λίμνης Κερκίνης Σερρών. Οι 28 αθλητές του Συλλόγου μας που συμμετέχουν στον παραπάνω αγώνα, ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ να βρεθούν εκεί λόγω της ξαφνικής και στείρας άρνησης της περιφερειακής αρχής, στο να μας χορηγήσει άδεια τέλεσης αγώνων, σε χρονικές περιόδους που θέλουμε. Κι όλα αυτά αιφνιδίως γιατί μέχρι πέρσι, όλα τα παραπάνω γινόταν κανονικά και μάλιστα ο Σύλλογος μας, αλλά και ο αντίστοιχος της Κοζάνης , ήταν αυτοί που συγκέντρωναν πλήθος αθλητών από άλλες περιοχές της χώρας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν το απερίγραπτο φυσικό κάλλος της παραλίμνιας περιοχής της λίμνης Πολυφύτου, αλλά και να συνεισφέρουν έστω και λίγο, οικονομικά στην τοπική αγορά. Αυτά τα μικρά κι ασήμαντα για κάποιους, αλλά πολύ σημαντικά για μας ως Ερασιτέχνες Αθλητές Αλιείς, από ότι φαίνεται αποτελούν εμπόδιο για την σημερινή Περιφερειακή Αρχή που πραγματικά μας αιφνιδίασε δυσάρεστα αυτή τη φορά.
Συγχαρητήρια στον διοργανωτή Σύλλογο της Κερκίνης για την άρτια οργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα κι ελπίζουμε πως κι αυτή τη φορά θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.
Επίσης εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στις τοπικές αρχές της περιοχής που συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχή αθλητική διοργάνωση της όλης εκδήλωσης.