Αγαπητοί φίλοι!
Σας ενημερώνω ότι συμμετέχω ενεργά στην δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα. Μαζί με μια μεγάλη ομάδα νέων ανθρώπων και φίλων δημιουργούμε το Πρώτο Ψηφιακό Ηλεκτρονικό Κόμμα στην Ελλάδα.
Το “SOCIAL Σύγχρονο Δημοκρατικό Κόμμα” έρχεται στην Ελλάδα με νέες αντιλήψεις, Νέα τεχνολογία και δυναμισμό.
Ο Ψηφιακός μετασχηματισμός των πολιτικών κομμάτων είναι αναγκαίος μιας και ολόκληρη η κοινωνία βρίσκεται σε αντίστοιχη διαδικασία. Το σύγχρονο ψηφιακό πολιτικό κόμμα χρησιμοποιεί τις νέες ψηφιακές δυνατότητες ως μέσο επικοινωνίας με τα μέλη του.
Η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση συμβάλει στη διαφάνεια και την ισόνομη μεταχείριση των πολιτών στα πλαίσια της δημοκρατίας. Η διαφάνεια είναι η φανερή διαδικασία κατά τη λήψη αποφάσεων ή ενεργειών και δίνει την ισότητα πολιτικών δικαιωμάτων όπου οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι στο νόμο. Η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση βασίζεται στην ανάγκη του πολίτη για πληροφόρηση, αξιοκρατία και ισόνομη συμμετοχή στη διαμόρφωση των αποφάσεων.
Μέσα από την κεντρική πλατφόρμα το κόμμα μιλά απευθείας σε καθένα από τα μέλη του. Αποκτά δυνατότητα της προσωποποιημένης επαφής που στο παρελθόν μόνο σε μικρές, καλά οργανωμένες ομάδες ήταν δυνατή.
Η δική μας ψηφιακή οργάνωση μας ετοιμάζει για την επόμενη μέρα όπου θα πρέπει να βάλουμε τις βάσεις για την πρόταση διακυβέρνησης της χώρας!! Η εισαγωγή των ηλεκτρονικών υπηρεσιών στο δημόσιο τομέα είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα του Νέου Δημοσίου Μάνατζμεντ που αποτελεί μέσο βελτίωσης της αποδοτικότητας του δημoσίου τομέα και προτείνει μια διοικητική κουλτούρα που κατατάσσει τον πολίτη στο κέντρο των αναγκών.
Το πρώτο Ψηφιακό Ηλεκτρονικό Κόμμα είναι γεγονός!!
Ζητώ την στήριξη σας!!
Κύργιας Κωνσταντίνος