Τεντόγλου σε Καραλή: «Θα πάμε κάπου πολύ fancy για τα γενέθλια μου, όποτε ντύσου καλά» κι εκείνος έβαλε… φόρμα

19 Μαρτίου 2023
11:59

Ο Μίλτος Τεντόγλου γιορτάζει σήμερα (18/03) τα 25α γενέθλια του και ο Εμανουέλ Καραλής θέλησε να του ευχηθεί και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα οι δύο τους φαίνεται να είχαν κοινή έξοδο το βράδυ της Παρασκευής (17/03) προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια του 25χρονου Ολυμπιονίκη.

Ο Καραλής δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια φράση που του απηύθυνε ο Τεντόγλου, που έλεγε: «Θα πάμε κάπου πολύ fancy για τα γενέθλια μου όποτε ντύσου καλά». Έτσι κι έγινε αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που ανέβασε. Ο Καραλής πίστεψε την δήλωση του φίλου του κι όντως έβαλε τα καλά του, ωστόσο ο Τεντόγλου εμφανίστηκε με ένα καθαρά πιο αθλητικό στυλ.

Ο Καραλής ανάρτησε και διάφορες φωτογραφίες από το παρελθόν, δείχνοντας έτσι το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί μεταξύ των δύο σπουδαίων αθλητών, εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

sportal.gr

Ένα σχόλιο

  • Μπράβο στα παιδιά. Με αγνή ψυχή και ήθος προχωράνε μπροστά και κάνουν περήφανη την οικογένειά τους και την χώρα ολόκληρη.
    Χρόνια πολλά Μίλτο!
    Με πολλές επιτυχίες!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.