Η τοπική εταιρία HYDRONIC LP έλαβε μέρος στην διεθνή έκθεση ISH, που διενεργήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης από 13 έως 17 Μαρτίου 2023

19 Μαρτίου 2023
15:37
Κανένα σχόλιο

 

Η τοπική εταιρία HYDRONIC LP έλαβε μέρος στην διεθνή έκθεση ISH, που διενεργήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης από 13 έως 17 Μαρτίου 2023.Παρουσίασε με επιτυχία τους hydronic controllers, που είναι ελεύθεραπ ρογραμματιζόμενοι ελεγκτές για κτηριακούς αυτοματισμούς και ενεργειακόέ λεγχο, και που αποτελούν αποκλειστική ανάπτυξη και παραγωγή της.

 

Για την HYDRONIC LP

Αριστείδης Αφεντουλίδης

Δρ. Ναυπ. Μηχ/γος Μηχ/κός

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.