kozan.gr: Προβληματισμένη κι απογοητευμένη η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού Μαλλού Βάια με την προχθεσινή ενημερωτική συνέλευση στα Σέρβια για την Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων, παρουσία του Περιφερειάρχη: “Βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν. Απογοητεύτηκα με τη συνέλευση στα Σέρβια. Ήταν μια προεκλογική συγκέντρωση για διάφορους. Δεν θα πάμε από τη Γέφυρα γιατί θα πέσει και θα σκοτωθούμε και θα πάμε να σκοτωθούμε στις στροφές των Αυλών και στις Γούλες και πάνω από μια Γέφυρα (Ρυμνίου) η οποία δεν ξέρουμε από κάτω τι γίνεται, επειδή έβαψαν 5 κάγκελα” (Βίντεο)

20 Μαρτίου 2023
08:07

Tον προβληματισμό και την απογοήτευσή της για όσα ΔΕΝ ακούσθηκαν (δηλ. συγκεκριμένες προτάσεις & λύσεις) για τις ασφαλείς μετακινήσεις των κατοίκων του Βελβεντού μετά το κλείσιμο της Υψηλής Γέφυρας των Σερβίων, εξέφρασε κατά την χθεσινή (19/3) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού, η Πρόεδρος Μαλλού Βάια,  σχολιάζοντας τα όσα διαδραματίστηκαν το Σάββατο στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων στην ενημερωτική συνέλευση παρουσία του Περιφερειάρχη.  Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων: “Δεν πήραμε καμία απάντηση στα ερωτήματά μας. Βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν. Απογοητεύτηκα με τη συνέλευση στα Σέρβια. Ήταν μια προεκλογική συγκέντρωση για διάφορους. Δεν θα πάμε από τη Γέφυρα γιατί θα πέσει και θα σκοτωθούμε και θα πάμε να σκοτωθούμε στις στροφές των Αυλών και στις Γούλες και πάνω από μια Γέφυρα (Ρυμνίου) η οποία δεν ξέρουμε από κάτω τι γίνεται, επειδή έβαψαν 5 κάγκελα”.

 

 

13 σχόλια

  • σας έκανε αυτόνομο Δήμο ο ΣΥΡΙΖΑ και πήγατε και ψηφίσατε ΝΔ..και κάπως έτσι καταλάβαμε τι καπνό φουμάρετε!!!

    • Η Κα Μαλλου εξέφρασε την άποψη της ….
      Εκφράστε και σεις την δικιά σας χωρίς διχόνοιες και σαχλαμάρες !!!!
      Να σας θυμίσω μόνο πως στον σεισμό του 95 η γέφυρα του Ρυμνίου έκλεισε για αρκετές μέρες και ο λόγος ήταν οι τεράστιες ρωγμές που δημιουργήθηκαν στην είσοδο της γέφυρας από την πλευρά του Ρυμνίου .!!!!
      Ας ευχηθούμε να μην ξανά γίνει κάτι τέτοιο γιατί θα κλειστούμε σαν τα ποντίκια ..!!! Αφού οι άρχοντες πριν από μερικά χρόνια έκριναν την σύνδεση με την Βέροια (( 1,5 χιλιόμετρο )) και προς Κατερίνη (( 4 χιλιόμετρα )) αντιοικονομικη !!!! Και συνεχίζει έως και σήμερα !!!

      • Συμφωνω απολυτα.Τα συμφεροντα του Βελβεντου ειναι προς Ημαθια και Πιερια.Εκει πρεπει να πιεσετε.Καντε μια συνελευση και αποφασιστε να πατε προς την Π.Ε. Ημαθιας κι αν δε σας ικανοποιησουν αποφασιστε και ανεξαρτητο κρατος η ομοσπονδια οπως κανατε και με το δημο. θα πρεπει να σεβαστουμε την αποφαση της κοινωνιας των πολιτων οποια κι αν ειναι αυτη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.