kozan.gr: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία Κοζάνης στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΠΟΕ- ΔΕΥΑ (Βίντεο 10′ & 22 Φωτογραφίες)

20 Μαρτίου 2023
11:39

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία Κοζάνης στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΠΟΕ- ΔΕΥΑ

5 σχόλια

  • Σήμερα είχαν πάλι το θράσος να είναι στην μικρή κατα τ άλλα συγκέντρωση και απεργία της ΔΕΥΑΚ, όλοι αυτοί που έβαλαν πλάτη για ολα τα κακά που γίνονται στην χώρα μας.
    Ποιοι είναι αυτοί??

    Δίπλα στην πολιτική της εκποίησης των κυβερνώντων της ΝΔ, εξελίσσεται και μια ακόμα παράσταση πολιτικής απατεωνιάς. Από το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ μέχρι τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Οι εν λόγω παριστάνουν να αντιμάχονται το ξεπούλημα, αν και υπήρξαν σημαιοφόροι της προώθησής του με όλους τους τρόπους! Είναι αυτοί, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ,

    που ξεπούλησαν τους αγώνες κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού εντάσσοντας και τις ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ στο πρόγραμμα “αξιοποίησης” του ταμείου εκποίησης (ΤΑΙΠΕΔ) του δημόσιου πλούτου για τα επόμενα 99 χρόνια,
    που υπέγραψαν φαρδιά πλατιά το ΦΕΚ 1472/2016 με το οποίο προσδιόριζαν ακόμα και τα ποσοστά της πρώτης φάσης της εκποίησης (23% της ΕΥΑΘ και 11% της ΕΥΔΑΠ) έως και του 49% των εταιρειών ύδρευσης στη συνέχεια,

    που στις νέες προσφυγές στο ΣΤΕ το 2018 κατά της δικής τους πια εκποίησης, παρίσταντο για λογαριασμό του τότε υπουργού Οικονομικών Ε.Τσκαλώτου σαν διάδικοι υπέρ της ιδιωτικοποίησης.

  • Πραγματικά είναι απίθανο αυτό που βλέπουμε, στην συγκέντρωση το 97% και πλέον είναι ΄όλοι τους ΠΑΣΟΚ και απορούν ακόμα οι κοζανίτες γιατί ο δήμος Κοζάνης πάντα είχε πασόκο δήμαρχο.

    • Απίθανο είναι που ψηφίζεται κόμματα που ξεπουλούν τα πάντα.τη χώρα ολόκληρη.κι αντί να βγεις να υποστιριξεις του εργαζόμενους κάθεσαι και κάθεστε και σχολιάζεται με κακία.τεμπεληδες

  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ.ΧΡΟ ΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ.ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑ 1 ΘΗΤΕΙΑ. ΧΕΡΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ;ΟΥΤΕ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ.ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΧ.ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΧΙΟΝΙΣΕ ΦΕΤΟΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.