Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση συνταξιούχων τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας

20 Μαρτίου 2023
14:18

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου στην αίθουσα του Εργατικού κέντρου Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση των συνταξιούχων τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ, του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της κεντρικής διοίκησης του συλλόγου. Παρόντες οι κ.κ. Νίκος Κούνας, αναπληρωτής γ. γραμματέας και οργανωτικού του ΔΣ, Παναγιώτης Φωτεινόπουλος μέλος ΔΣ και ο προσκληθείς Άγγελος Βουκάντσης, τέως εκπρόσωπος της μείζονος Περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας, στον οποίο απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο Λευτέρη Μεταξιώτη για τις προσφερθείσες υπηρεσίες του στο Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας.

Ικανοποιητική ήταν η παρουσία των μελών του περιφερειακού τμήματος.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος κ. Μεταξιώτης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους προχώρησε στην εκλογή προεδρείου της συνέλευσης, προτείνοντας πρόεδρο τον Ευριπίδη Κογιάνη και γραμματέα τον Θωμά Φακιρίδη, τους οποίους το σώμα ενέκρινε. Επίσης, πριν αρχίσουν οι διαδικασίες της συνέλευσης ζητήθηκε από το σώμα η τήρηση ενός λεπτού σιγής για τα αθώα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη και για τους θανόντες συναδέλφους, ενώ το σώμα αναφώνησε “Αθάνατοι”.

Σύμφωνα με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τοποθετήθηκε πρώτος ο πρόεδρος, ο οποίος αναφέρθηκε γενικά για τα διάφορα θέματα που απασχόλησαν το ΔΣ του τμήματος το έτος 2022 και την περίοδο 1/1/2023 έως 28/2-2023.

Με τη σειρά τους τοποθετήθηκαν και οι εκπρόσωποι των Αθηνών κ. Κούνας και κ. Φωτεινόπουλος, οι οποίοι ενημέρωσαν το σώμα για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους συνταξιούχους Πανελλαδικά.

Η ενημέρωση ήταν λεπτομερής και απόλυτα κατατοπιστική, οι εισηγήσεις των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης απολύτως τεκμηριωμένες, οι τοποθετήσεις των μελών που έλαβαν μέρος εποικοδομητικές, οι κρητικές ήταν θετικές και οι προτάσεις πάρα πολύ χρήσιμες.

Πριν από τη λήξη της συνέλευσης εκδόθηκε ομόφωνα ψήφισμα του σώματος το οποίο θα μεταφέρουν στη ΓΑΣ Αθηνών οι εκπρόσωποι Λευτέρης Μεταξιώτης και Στέφανος Ζανδές στις 28-5-2023.

Αφού εξαντλήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ο πρόεδρος της συνέλευσης κ. Κογιάνης κήρυξε τη λήξη των εργασιών .

Για το ΔΣ του Περιφερειακού Τμήματος συνταξιούχων  τηλεπικοινωνιών ομίλου ΟΤΕ

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.