Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕ Κοζάνης: Διάψευση κ. Παπαδόπουλου σε ζωντανή μετάδοση!

21 Μαρτίου 2023
17:15

Έκπληκτη, χθες, η ελληνική κοινωνία παρακολούθησε τον Υφυπουργό  Μεταφορών Μ.Παπαδόπουλο σ’ένα κρεσέντο υποκρισίας. Ο Υφυπουργός, από το σταθμαρχείο της Λάρισας, προσπαθώντας να παρουσιάσει τον «τοπικό πίνακα διαχείρισης» ως «τηλεδιοίκηση», απέτυχε αφού οι παρευρισκόμενοι εργαζόμενοι τον διέψευσαν και μάλιστα «στον αέρα»!

Κύριε Παπαδόπουλε, μετά το χθεσινό φιάσκο, έγινε κατανοητό από όλους ότι η πολυήμερη απουσία σας δεν ήταν αρκετή για να καταφέρετε να βρείτε έξοδο διαφυγής των ευθυνών σας!

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕ Κοζάνης

6 σχόλια

  • Παπαδόπουλος μαζί με τον Καρυπίδη ρίξανε τις γέφυρες του ΟΣΕ!
    Ο Καρυπίδης είναι υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ!

    • Ριξανε τις γέφυρες και άνοιξε ο δρόμος για να μην έχουμε άλλα ατύχημα. Λες και είχαμε τρένα που τις χρησιμοποιούσαν

      • Αυτό θα πρέπει να αναλογιστείς!
        Γιατί τις ρίξανε για να μην έχουμε τρένα;
        Αν μπεις στο ίντερνετ θα δεις στην Καλαμπάκα πάνε Αθήνα με τρένο με 17 ευρώ!
        Για να μη σκοτώνονται οι μεθυσμένοι υπάρχει και ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας!

    • Ναι αλλά ο Μιχαλάκης έχει και δεύτερη φορά υπουργικό χαρτοφυλάκιο, οι άλλοι όλοι είναι απλά χειροκροτητές!!!

  • ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.