O Δικηγορικός Σύλλογος Φλώρινας απαιτεί την άμεση επίλυση του προβλήματος θέρμανσης του Δικαστικού Μεγάρου Φλώρινας – Αποχή των μελών του, από την άσκηση των καθηκόντων τους, την Τετάρτη 22 Μαρτίου

21 Μαρτίου 2023
18:32
Κανένα σχόλιο

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας, κατά την έκτακτη συνεδρίαση της 21ης Μαρτίου 2023, αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη αποχής των μελών του, από την άσκηση των καθηκόντων  τους, την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023, απαιτώντας την άμεση επίλυση του προβλήματος θέρμανσης του Δικαστικού Μεγάρου Φλώρινας. Ταυτοχρόνως  καταγγέλλει την έως σήμερα απαράδεκτη στάση των αρμοδίων φορέων,  για την μη διάθεση των αναγκαίων και εγκεκριμένων κονδυλίων, αναζητώντας παράλληλα την απόδοση  ευθυνών για την τοιουτοτρόπως απαξίωση της διαδικασίας της απονομής Δικαιοσύνης.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Βασίλειος Στ. Καραντζίδης                                                            Ιωάννης Γ. Ιωαννίδης

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.