Ναι στην κατάργηση του νόμου της μετεγκατάστασης Ακρινής ψήφισαν – σήμερα στη Βουλή – και οι τέσσερεις βουλευτές Κοζάνης της ΝΔ., Σ. Κωνσταντινίδης, Π. Βρυζίδου, Γ. Αμανατίδης και Μ. Παπαδόπουλος

21 Μαρτίου 2023
21:41

κύβος ερρίφθη… ναι στην κατάργηση του νόμου της μετεγκατάστασης Ακρινής ψήφισαν οι βουλευτές Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας, ναι και σε όλα

τα υπόλοιπα, αναμεσά τους η ιδιωτικοποίηση του νερού.

Ναι λοιπόν στο  Σχεδίου Νόμου με τον τίτλο, “Μετονομασία της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας σε Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων και διεύρυνση του αντικειμένου της με αρμοδιότητες επί των υπηρεσιών ύδατος και της διαχείρισης αστικών αποβλήτων, ενίσχυση της υδατικής πολιτικής – Εκσυγχρονισμός της νομοθεσίας για τη χρήση και παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές μέσω της ενσωμάτωσης των οδηγιών ΕΕ 2018/2001 και 2019/944 – Ειδικότερες διατάξεις για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος”

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι κανείς από του τέσσερεις βουλευτές δεν τοποθετήθηκε στις δύο ημέρες της συζήτησης !

Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

για το www.kozani.tv

Τσαρτσιανίδης Παναγιώτης

39 σχόλια

    • Έχουμε και τον Αμανατιδη που στο βιογραφικό του λέει ειδικός επί των μετεγκαταστασεων.Πουλαει τόσο φουμαρο σε κάθε δήλωση του έχουμε γεμίσει μπακακεους

  • Ρε τον Στάθη τον κωνσταντινιδη από τον ελλησποντο.. Επιτυχία μεγάλη.. Έρχονται εκλογές Στάθη.. Πάνε βγες φώτο στην ακρινη με τον Γιωργάκη και τους άλλους που σε έχουν για… Πρώτο!!! Εισαι λίγος..

    • Το να λές ότι κάποιος είναι λίγος ανώνυμα εύκολο είναι
      Όσο πού αναφέρεσαι σε μένα ναι και πάλι θα είμαστε δίπλα στο Στάθη γιατί έχει αξίες και πολιτική ευπρέπεια
      Και το αν είναι πρώτος θα το κρίνει ο κόσμος
      Εμείς είμαστε πάντως ευχαριστημένοι γιατί προσπάθησε για το καλύτερο που μπορούσε να κάνει

      • Και το ψηφισε το καλυτερο που μπορουσε να κάνει! Καντε μια χάρη στον υπόλοιπο κόσμο και μην πάτε να ψηφίσετε μήπως και μείνουμε και εμεις ευχαριστημένοι στο τέλος!

    • Όσο ο αριθμός Π είναι φυσικός, και όσο λύνεται μία διαφορική εξίσωση, άλλο τόσο όσοι κατακρίνουν ανώνυμα δημόσια εστιάζοντας σε συγκεκριμένα πρόσωπα, λαμβάνωνται στα σοβαρά!
      Δεν χρειάζεται νομίζω, να είσαι κάτοχος Phd, για να αντιληφθείς κάποια πράματα.
      Θα μπορούσατε απλά να ρωτήσετε το γιατί, και αυτό πάλι επώνυμα, και όχι να κατακρίνετε ανώνυμα.
      Η συμπεριφορά σας υπονομεύει το ατομό σας λόγο δειλίας, και όχι τα ανωτέρω πρόσωπα.

  • ακουτε ακρινιωτες σας δουλευουνε κανονικα οπως δουλευουν και ολους μας στον νομο κοζανης,ποια θα πρεπει να εινα η τιμωρια τους;

  • Πολύ σωστά έκαναν. Μπράβο τους και εγώ το ίδιο θα ψήφιζα. Μετεγκστασταση και κλείσιμο μονάδων δεν πάει.

  • ΕΠΕΙΔΗ ΤΣΑΡΤΣΑΝΙΔΗ ΛΕΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΈΧΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ…

    • Αγαπητέ ανώνυμε, μπράβο που διαβάσατε το νομοσχέδιο τέρας…
      Μπορείτε να μας πείτε τουλάχιστό πόσες σελίδες ήταν, το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον.
      Όσο για τη θητεία του ΣΥΡΙΖΑ καλύτερα να ρωτήσετε τον ΣΥΡΙΖΑ.
      Περιμένω απάντηση… πόσες σελίδες??

  • Βασιλοπιτες δεν έχετε στο χωριο;να έρχονται κάθε μερα;
    Το μόνον που έμαθαν, να κανουν 4 χρόνια,είναι να φωτογραφιζονται και να κόβουν βασιλοπιτες,που γράφουν πανω” πάμε κι οπου βγει”

  • Οι βουλευτές της Κοζάνης έπραξαν όπως επιβάλλει το δημόσιο συμφέρον και η συνείδηση τους. Δεν υποκρίθηκαν και δεν κορόιδεψαν κανένα ενόψει εκλογών και αυτό επιτέλους είναι το ζητούμενο, δηλαδή η αλήθεια από τους εκπροσώπους μας και όχι η κοροιδία.

    • εσύ πρέπει να είσαι δημόσιος υπάλληλος βολεμένος από δεξιούς δεν εξηγείται αλλιώς αυτή σου η ανάρτηση!

  • Ιδιωτικοποίηση του νερού;;;;;;; Μπράβο σας…… ΑΞΙΟΙ βουλευτές…………. Σε λίγα χρόνια Θα πούμε το νερό νεράκι…..

    • Οι φήμες υπάρχουν εδω και 20 χρόνια, να που τελικά βήμα βήμα και βάση σχεδίου πετυχαίνουν τους στόχους τους.

  • Μόνο ένας τάχθηκε και υπερασπίστηκε την πρόταση της κυβερνησης και μέσα στο χωριό μας. Οι άλλοι κάνανε μικροπολιτικη πουλώντας παραμύθια.Καποιοι μας κορόιδεψαν και θα το δουν στις εκλογές.

  • Δεν ντρέπεστε, ,να μιλάτε για επενδύσεις και αναπτυξη ,σε μια περιοχή εγκαταλελειμμενη;
    4 ολόκληρα χρόνια, οι μόνοι που επένδυσαν τα χρήματα τους ,στην Κοζάνη,είναι οι επιχειρηματίες ,οι μικροί, που άνοιξαν 4 μικρά καφε στην πολη,καφέ.. 2χ3,με ή χωρίς καθίσματα!
    Και σεις, ,θρονιαστηκατε ,στις αναπαυτικές καρέκλες Η περιοχή θα γνωρίσει επενδυτική ανθιση!
    Ενας,από σας, να του διαβάσει, με δυνατή φωνή και αντρίκια,την επιστολή που στειλαν προχθές, νέα παιδιά της Κοζάνης ,τα οποία εγκατέλειψαν τον τόπο τους.λογω ανεργίας,λόγω φτώχειας, λόγω εγκατάλειψης και τώρα, βρίσκονται στην Αυστραλία, αφού η μάνα Ελλάδα,η μάνα Δυτική Μακεδονια,τους άφησε στο έλεος του Θεου!;
    Πολιτικοί ντοπιοι
    4 χρονια,κλείσανε πολλά καταστήματα και ανοίξανε 4 μικρά καφέ,σαν καμαρουλες ,μια σταλια,δυο επί τρία!
    ,το πολιτικό σας αφήγημα, το περί Ανάπτυξης,εξαντλήθηκε σε 4 μικρά καφε!
    Με ή χωρίς καρέκλες και με ένα μηχανάκι απ έξω, να το φυλάγει ενα….. σκυλάκι.
    Στην οδό Γκερτσου,μετρήσαμε 24 κλειστά καταστήματα!!
    4 μικρά καφε,4 ολόκληρα χρονια!!

    • Δηλαδή τι ήθελες να κανει να γίνει ήρωας για κάτι πού και να μην το ψήφισε δεν θα άλλαζε κάτι.
      Αλλά μάλλον θέλατε να το βγάζατε από την μέση γιατί ξέρετε ότι πάλι θα είναι πρώτος

    • Ο Στάθης σού φταίει
      Αντί να τα βάλεις με αυτούς πού επιδίωξαν να αλλάξει ο νόμος
      Έχουν ονοματεπώνυμο
      Αμανατιδης
      Παπαδόπουλος
      Και κάποιοι από το τοπικό συμβούλιο με κάποιους παρατρεχαμενους.

  • Την αληθεια και το εθνικο συμφερον υποστηριξαν.Αφου ο λιγνιτης τελειωσε γιατι να γινει μετεγκατασταση;Οσο για το νερο γνωριζουν απο πρωτο χερι ποσα χρηματα πληρωνουν οι Κοζανιτες στη δευακ και καλα κανανε και στηριξαν τις ιδιωτικοποιησεις των δευα.

  • Πολύ λίγοι ως βουλευτές για την περιοχή μας. Δεν στήριξαν την περιοχή ούτε για την απολιγνιτοποιηση ούτε για το θέμα της Ακρινής ούτε σε άλλα μικρότερα θέματα. Κοίταξαν το κομματικό συμφέρον τους παρά το συμφέρον τους τόπου που εκλέχτηκαν. Όσο για το νερό, το πουλήσανε…πως το πουλήσανε,δικό τους ήταν;

  • Τους έχουν τρελάνει στο δούλεμα οι βουλευτές και κυρίως ο δικός τους και αυτοί αγρόν αγοράζουν.Αλλα όσο υπάρχουν πρόβατα που τους ψηφίζουν
    τόσο μεγαλύτεροι λύκοι θα γίνονται οι βουλευτές.

  • κλάψτε τώρα και για τη δική σας μοίρα υποκριτες της βουλής, παρτε ευλογία από τον αλάθητο αρχηγό σας και θα γίνει το θαύμα….

  • Θα σας καθόταν καλά να μην ψήφιζε ο Κωνσταντινίδης και να τον διέγραφε ο Μητσοτάκης γιατί απλά δεν το θέλετε υποψήφιο.
    Ναι ο Στάθης ήταν με την άποψη τις πλειοψηφίας αλλά όταν ένα πολιτικό σύστημα επιδίωξε το εναλλακτικό τι να κάνει.
    Να χαρίσει την έδρα σε αυτούς πού στις επόμενες εκλογές θα είναι εκτός βουλής

    • Ναι ρε φίλε, καήκαμε για την έδρα του ανυπαρκτου Στάθη και θέλουμε να την πάρει άλλος ανύπαρκτος… Ελεος.. Μήπως να τον λυπηθούμε κιόλας τον καημένο..;

  • Κύριοι και κυρία έχουν γεμίσει τα βουνά μας από φωτοβολταϊκά η ΔΕΗ με τη Γερμανική αντίστοιχη τα ορυχεία .
    Εμείς όμως οι τοπικοί δεν έχουμε δικαίωμα να επενδύσουμε κάποιες οικονομίες που μαζέψαμε!!!
    ΝΤΡΟΠΗ …

  • Μαύρο και τούς τέσσερις. Εμείς θέλουμε βουλευτές να στηρίζουν τα συμφέροντα των πολιτών που τους εκλεγούν και όχι τα συμφέροντα της τσέπης τους. Κάντε λίγο υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός. Με λίγα λόγια και οι τέσσερις είστε λίγοι.

  • Ρε εσείς εκεί στο χακρινη !!!! Σας το είπαν με δέκα διαφορετικούς τρόπους ότι δεν σάς σηκώνουν , τώρα τι ψάχνεται, παντε τώρα στους χωριανούς σας που θα έσκιζαν την κυβέρνηση και θα κάναν την μετεγκατάσταση και ζήτηστε τα ρέστα από αυτούς !!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.