kozan.gr: Αιχμές από το Δήμαρχο Κοζάνης – Χρειάζεται αστυνόμευση στις εναλλακτικές διαδρομές – Τι διαπίστωσε γυρνώντας από την Αθήνα και το ανέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο (Βίντεο)

21 Μαρτίου 2023
22:53

 

Αιχμές από το Δήμαρχο Κοζάνης. Χρειάζεται αστυνόμευση στις εναλλακτικές διαδρομές. Τι διαπίστωσε γυρνώντας από την Αθήνα και το ανέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

 

11 σχόλια

  • ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ
    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ
    ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ….

    • Μαλουτα καλές οι διαπιστώσεις από δουλειά τίποτα. Κάτι ήξεραν οι περιφερειάρχες που δεν σε κάνανε προϊστάμενο

  • Αν είδες να περνούν από άλλους δρόμους
    ( παράνομα )και συ παράνομος ήσουν γιατί ΔΕΝ απαγορεύεται κάτι ξεχωριστά για τα φορτηγά Λάζο .
    Αλλά που να τα ξέρεις αυτά !

  • Γιατί δεν καλεσες την τροχαία όπως την Ποντοκώμη να δούμε τι ισχύει !!!!!
    Τελικά η Ποντοκώμη είναι κρατίδιο και δεν ισχύουν νόμοι ( Κατά Λάζο )

  • δήμαρχε,βάλε πρώτα μια σειρά μέσα στην πόλη που είναι και αρμοδιότητα σου. Παύλου μελά,Γκερτσου ,πίσω από τον Αι Δημήτρη. Καθε μέρα γίνεται χαμός με την δική σου ανοχή. Αυτοι που φταίνε ζητούν και τα ρέστα αν τους κάνεις παρατήρηση. ειδικά η Παύλου μελά, ο καθένας όπου γουστάρει σταματά, όπου γουστάρει παρκάρει για να πάρει καφέ. Τα λεωφορεία πρέπει να σταθμεύουν μπροστά στο δημαρχείο;

  • Σώπα αρα Λαζαράκι
    Τα είχες και τα δυο μάτια ανοιχτά ή μόνο το δεξί?
    Ουστ ρε, τα χάλια του δρόμου δεν τα είδες ? Πονηριές

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.