Η συλλογή των παραδοσιακών φορεσιών  του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης   εμπλουτίστηκε με ακόμη δυο γυναικείες φορεσιές, προσφορά του βουλευτή Π.Ε  Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας Γ. Αμανατίδη

22 Μαρτίου 2023
10:22

Η συλλογή των παραδοσιακών φορεσιών  του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης   εμπλουτίστηκε με ακόμη δυο γυναικείες φορεσιές, προσφορά του βουλευτή Π.Ε  Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας κ. Αμανατίδη Γεώργιο.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης ο Αιμιλιανός μετά την ευγενική αυτή προσφορά ΕΚΦΡΑΖΕΙ ολόψυχα τις θερμές του ευχαριστίες στον βουλευτή Π.Ε Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας κ. Αμανατίδη Γεώργιο, αναγνωρίζοντας του την δωρεά αυτή και του εύχεται κάθε προσωπική του επιτυχία.

Με την ευκαιρία θέλει να τονίσει ότι τέτοιες αξιόλογες κινήσεις, δείχνουν ότι τιμούν το σύλλογο, αναγνωρίζουν την χρησιμότητα του και ενθαρρύνουν τα μέλη να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος το έργο τους.

 

     Ο Πρόεδρος                                                               Ο Γ. Γραμματέας

 

Λότσιος Αθανάσιος                                                       Ντάγκας Νικόλαος        

12 σχόλια

    • Αν ήταν άξιος ο Γιωρικας δεν θα χρειαζόταν να προβαίνει σε τόσο ανούσιες ενέργειες.Εδω ο κόσμος καταρρέει και αυτός θέλει ακόμα να τον ευχαριστουν

  • Ως Γρεβενίτης ευχαριστώ και εγώ τον βουλευτή για την προσφορά του.
    Δεν υπήρξε ποτέ μέχρι σήμερα πολιτευτής του Ν. Κοζάνης να βοηθήσει τον σύλλογό μας έμπρακτα.
    Ας μου επιτρέψετε να μην αναφέρω τα στοιχεία μου αλλά να ευχαριστήσω τον βουλευτή με την πρώτη ευκαιρία και προσωπικά
    Ευχαριστούμε

  • Προσφέρει στολές και γράφει ευχαριστήριες επιστολές για δωρεές ασθενοφόρων που του γλύτωσαν τη ζωή!
    Ωραίες προτεραιότητες!

  • Αντε τις δίνεις, πόσο εγωπάθεια έχεις για να βάζεις να σου βγάζουν δελτίο τύπου για να γράφεις σχόλια μετά για τον εαυτό σου και να βάζεις και φυτώρια σε άλλες δημοσιεύσεις για τους συνυποψηφιους σου;Η ανεπάρκεια σου είναι ξεκάθαρη 30 χρόνια ως αναπτυξιακός της υπαναπτικης Δ.Μακεδονιας.Βγηκες και έκλεισες την ΔΕΗ και μας γεμισες φουρφουρια και τζαμια.

    • Ενημερωτικά θα σου απαντήσω ότι οι περισσότεροι Γρεβενιώτες που ζουν στην Κοζάνη έχουν τα εκλογικά τους δικαιώματα στην Κοζάνη….

  • Μιλάτε με χολή, μιλάει με τα έργα του. Σας ενοχλεί η ανυπαρξία των υπολοίπων. Σε λίγο που θα πάρετε στα χέρια σας το τι έχει κάνει για τον τόπο όλα αυτά τα χρόνια τα ξαναλέμε. Να δω που θα κρυφτείτε τρολάκια των ανύπαρκτων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.