kozan.gr: Την παρουσίαση του Τουριστικού οδηγού του Δήμου Εορδαίας πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 22 Μαρτίου στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντάς (Βίντεο)

22 Μαρτίου 2023
12:45

: Την παρουσίαση του Τουριστικού οδηγού του Δήμου Εορδαίας πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 22 Μαρτίου στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντάς.

18 σχόλια

  • Αντίο να διορθώσουν καμιά λακκούβα που έρχονται οι τουρίστες και νομίζουν πως βρίσκονται σε βομβαρδισμένη περιοχή, ασχολούνται με φρουρού και αρώματα….

  • κοιτα να ξεβρωμισεις την πολη και τα χωρια και ασε τις φιεστες σαν τον προκατοχο σου τον τσιουμαρη,ολα τα ειχε η μαργιορη ο φερετζες της μαρανε

    • Σαϊτ δεν υπάρχει, ο οδηγός είναι έντυπος και που τον βρίσκει κάποιος που θέλει να έρθει ώστε να ενημερωθεί από πριν για την περιοχή; Πάρτε και λίγη τεχνογνωσία από άλλες περιοχές, δεν θα σας πέσει μύτη. Επίσης, πριν βγάλεις έναν οδηγό, ετοίμασε την περιοχή σου με τουριστική υποδομή! Μια ζωή προχειρότητες! Εξώφυλλο δε για τον λιγνίτη! Μεγάλο δέλεαρ να ξοδέψει κα εις τα λεφτά του για να δει την μαυρίλα της περιοχής.

  • Τουριστικος οδηγος για καφε σε πλαστικο επρεπε να λεγεται ο οδηγος. Μας πουλατε φουμαρα οι νεοι φευγουν και σεις κοιτατε την παρτη σας μονο. Φωτοβολταικα ανεμογεννητριες και ανεργια αυτο ειναι το καϊλαρι

  • Αν οι κάτοικοι ενός Δήμου δεν είναι ικανοποιημένοι με την κατάσταση του Δήμου δεν πρόκειται να δει τουρίστες!

  • Άλλα χρειάζεται ο δήμος Εορδαίας. Βίντεο, προβολή , διαφήμιση,αφού διορθωθούν παθογένειες ετών. Ποιος πλέον ανοίγει βιβλίο στην εποχή ηλεκτρονικών μέσων; Σπασμωδικές κινήσεις.

  • Δεν το έκανε ο δήμος ούτε ο δήμαρχος.
    Η ΠΕΔ το έκανε αυτούς να ευχαριστείτε.
    Μόνο συνεντεύξεις είστε .

  • Έχει πλάκα που βγαίνετε όλα τα τρολλακια για να βγάλετε μόνο χολή. Και θάλασσα να σας έφερνε αχάριστοι κάτοικοι της Εορδαίας πάλι θα είχατε να λέγατε τις αστοχίες σας.
    Από ίδρυσης του δήμου δεν υπάρχει τουριστικός οδηγός και εσείς λέτε για λακούβες. Αλα ντάλα.Ο οδηγός θα βγει και ηλεκτρονικά για όσους ανησυχούν. Χαλαρώστε λοιπόν όλοι. Η Εορδαία έχει τουριστικές προοπτικές τεράστιες

    • ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ … Τουριστικές προοπτικές και μάλιστα τεράστιες!
      Να ‘σαι καλά, καιρό είχα να γελάσω τόσο.

      • Για πες μας δικαστη γιατι να ρθει ενας τουριστας στα καϊλαρια και να μην παει καστορια η φλωρινα;; Μονο περνωντας να παρει καφε σε πλαστικο για το δρομο

  • https://www.eordaia.gov.gr/

    Μάλλον δεν ξέρετε να χρησιμοποιήσετε σωστά το google. Δεν πειράζει. Οι υποδομές υπάρχουν. Πρέπει να γίνει η αρχή για να εξελιχτεί η βιομηχανία του τουρισμού στην περιοχή. Αλλά καταλαβαίνω ότι σας πιάνει αλλεργία γιατί πετυχαίνει ο δήμαρχος τόσα πολλά.δεν πειράζει όμως καλή καρδιά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.