kozan.gr: Tι απάντησε ο Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών Μ. Παπαδόπουλος σε σχέση με τ’ ότι τόσο αυτός όσο κι οι υπόλοιποι βουλευτές της ΝΔ στην Π.Ε. Κοζάνης ψήφισαν το Νομοσχέδιο για την κατάργηση της μετεγκατάστασης της Ακρινής (Βίντεο)

22 Μαρτίου 2023
18:32

 

Tι απάντησε ο Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών Μ. Παπαδόπουλος σε σχέση με τ’ ότι τόσο αυτός όσο κι οι υπόλοιποι βουλευτές της ΝΔ στην Π.Ε. Κοζάνης ψήφισαν το Νομοσχέδιο για την κατάργηση της μετεγκατάστασης της Ακρινής.

34 σχόλια

    • Επιμενει σε λαθη και πιστευει οτι ο κοσμος θα τον στειλει σρην βουλη….ας πιστευει οτι θελει..επικινδυνος!

  • Για αυτό πού έγινε την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο Παπαδόπουλος και ο Αμανατιδης
    Αλλά ελάτε στης εκλογές ανύπαρκτη

  • Κοίτα πού θα μας επιβάλλει ποιο είναι το καλύτερο για εμάς.
    Αλλά και εμείς στης εκλογές θα σας πούμε ποιο είναι το καλύτερο για την χώρα και την περιοχή μας

  • ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΚΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΚΡΙΝΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ. Α ΞΕΧΑΣΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΝΗ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

  • Λένε ότι στην δημοκρατία επικρατεί αυτός που έχει την πληοψηφία, έτσι οι κάτοικοι της Ακρινής ψήφισαν την μετεγκατάστασή τουςαλλά οι 151 της Ν.Δ. είπαν όχι στην απόφασή τους αυτή γιατί π΄ροφανώς η ψήφος των βολευτών μετράει ίσως 8πλάσια ή και 10 πλάσια απ ότι αυτής των κατοίκων, έτσι βλέπει τη δημοκρατία η Ν.Δ. να χαιτρόμαστε το νέο είδος της δημοκρατίας και τα ανδρίκελα τους βουλευτές μας , ραντεβού στις εκλογές.

    • Μακάρι, αλλα τον θέλουν στο κέντρο …σως αυτή ειναι μια ευκαιρία βέβαια να στείλουμε το μήνυμα μια και καλή

  • Σε τι ακουσανε τον κοσμο κ ψηφισαν υπερ του; Ως ποτε θα τους ψηφίζουμε να τους στέλνουμε στη βουλη κ να κανουν το αντίθετο το επόμενο ειναι υπερ της ιδιωτικοποίησης του νερού, ο κοσμος δεν εχει δουλειες κ αυτοι λενε επενδύσεις μεταφρασαν καποια επένδυση σε θεση εργασιας; Φταιει ο κοσμος πρεπει να ξεσηκωθει κ να αρχίσουν πρωτα οι δήμαρχοι με τον κοσμο οι βουλευτές μας ειναι διακοσμητικοί εξάλλου οι περισσότεροι δεν εχουν κατι εδω ωστε να καίγονται για το κοινο καλο, στας Αθηνας και Θεσσαλονίκης θα ζουνε.

  • Πάντως πολλοί είστε και αχάριστοι. Τόσοι γίνατε προϊστάμενοι. Άλλοι τόσοι διευθυντές χωρίς να το αξίζετε. Πείτε και καμιά καλή κουβέντα.

  • Εσυ σιγουρα θα ειπες απο συνήθειο
    Πες τους να σταματησουν…!!
    μετα τις 21 Μαιου και εσυ και οι ψηφοφοροι σου παυλα δεξιβολεμενα τρολ να περασετε απ τον Οαεδ να παρετε το ταμειο ανεργιας γιατι καπου εκει θα τελειωσει και το τσιρκο σας!

  • Έρχεται Μαύρισμα όπως έπαθαν το 2019 η βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το 2019.Ετσι θά πάθουν και η 4.Βουλευτες της ΝΔ.. Θά λέτε τί είναι αυτό που πάθαμε ΜΑΎΡΙΣΜΑ.

  • Βλέποντας αυτοί την συνέντευξη ένα συμπέρασμα βγάζω ότι ο άνθρωπος αυτός ειναι εκνευριστικος είναι ανεπιθύμητος στην Ακρινη
    Να δω όταν έρθεις στην Ακρινη ποίος θα σε γλιτώσει αφού πας παντού ανύπαρκτε

  • Έλα Ακρινη θα φας καλά εσύ και οι άλλοι τρεις ψεύτες ανίκανοι καρεκλοκενταροι άχρηστοι εδώ σε ζωντανή σύνδεση έλεγες ότι υπάρχει τηλεδιάσκεψη και ο σταθμάρχης έλεγε δεν υπάρχει

  • Οι άνθρωποι είναι ευκολόπιστοι και δυστυχώςξεχνούν εύκολα. Ο πάπομ’ έλεγε χαρακτηριστικά: όποιος λέει η ψολήμ έν αγγούρ οι άλ πέρνεν το άλας και τρέχνεν. Αυτά εν ολίγοις.

  • Μιχαληηηηηη,γερα με βαχτσεβανο ,τοπαλιδη ,ζυγουρη,πρωιου,τσιαρτσωνη!!!!!!σιγουρη πρωτια!!!!αστους να λενε σε ζηλευουν!!!!με τα γκομενακια σου τις ουισκαρες σου!!!!και αμα κουνηθει και κανας απο αλλο γραφειο βαλε τους παρατρεχαμενους δουλικους να τον φτιαξουν,εσυ ξερεις ……..αυτο ειναι πολιτικη….μεγα πολιτικη…….ρε σοβαρα τωρα δεν πατε μαζι με τον αλλον απο την περιφερεια να μας αδειασεται την γωνια!!!!!

  • Πριν κάποια χρόνια εσύ έλεγες ότι τα παιδιά σού δεν θα τα πήγαινες ούτε μέρα να κάτσουν στην Ακρινη.Για τα δικά μάς παιδιά όμως ψήφισες να κάτσουν εδώ γιατί όπως μάς λές θέλεις το καλό μάς
    Πού δεν σέβεστε το 73% που θέλει μετεγκατάσταση αλλά κατά ταλα εσείς υπηρετείται την δημοκρατία ποία δημοκρατία τού αποφασίζω και διατάζω

  • Μετα απο τόσα χρόνια ψέμα κοροϊδία και εμπαιγμό ήρθε και η χαρακτική βολή από την κυβέρνηση.
    2011 Παπαδόπουλος ψήφισε το νόμο για μετεγκατάσταση της Ακρινής
    2023 ψήφισε την κατάργηση τού νόμου

    2019 βγήκες βουλευτής
    2023 θα πας εκεί πού πρέπει
    Θα σας υποδεχτούμε όπως πρέπει στο χωριό και τούς 4 βουλευτές ψεύτες 73% Θα πάρουμε υπόψη την άποψη τον κατοίκων το είπε ο Χατσιδακης το είπε ο Σκρεκας το είπε ο Μητσοτάκης
    Αυτοί δεν είναι Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.