kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Ό,τι “σώζεται”…

23 Μαρτίου 2023
09:20

Η “προσφυγή” του Γ. Κασαπίδη στην Αθήνα και στο αρμόδιο Υπουργείο, για το θέμα της Υψηλής Γέφυρας των Σερβίων, μετά από τρεισήμισι – ΟΛΟΚΛΗΡΑ – χρόνια καθώς κι οι παραδοχές τόσο του βουλευτή Γ. Αμαντίδη όσο και του Υφυπουργού Μεταφορών Μ. Παπαδόπουλου ότι η ευθύνη για τ’ ότι οι τοπικοί βουλευτές κι η κεντρική διοίκηση δεν ενεπλάκησαν νωρίτερα στο  συγκεκριμένο ζήτημα (αφού, όπως σημείωσαν, ποτέ δεν τους ζητήθηκε) γεγονότα που βαραίνουν προσωπικά τον Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη, επιβεβαιώνουν τη στήλη σε μια σειρά σχολίων της. Ο Περιφερειάρχης βλέποντας πως, πλέον, στο “παιχνίδι” εμπλέκονται πολλοί και χάνει σιγά – σιγά τα των αποκλειστικών πρωτοβουλιών, θα επιχειρήσει, γι’ αυτό το θέμα, να σώσει ό,τι σώζεται, ξεκινώντας από σήμερα Πέμπτη 23/3 με την προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στις 10 το πρωί. Άραγε τι επιπλέον θα πει  και θα προσθέσει σε αυτά που ήδη έχει ενημερώσει, με δελτίο τύπου, αναλυτικά, το αρμόδιο Υπουργείο καθώς και με τοποθετήσεις τους σε τοπικά ΜΜΕ, βουλευτές και δήμαρχοι; Προφανώς κάτι δεν του άρεσε ή κάτι φοβάται (επιβεβαιώνοντας τα προαναφερόμενα) κι επιθυμεί να τα πει ο ίδιος “καλύτερα” ή διαφορετικά ή να κάνει και καμία άλλη αναφορά σε κάτι άλλο που ανέλαβε ο ίδιος σε επίπεδο πρωτοβουλιών. Γιατί όμως να μην το κάνει μ’ ένα δελτίο τύπου; Όσο, μέρα με τη μέρα, θα αποδεικνύεται, εκ των γεγονότων, πως υπερεκτίμησε τις δυνατότητές του στην επίλυση του συγκεκριμένου θέματος ή  αξιολόγησε λάθος τα δεδομένα χάνοντας πολύτιμο χρόνο με αποτέλεσμα τη σημερινή κατάσταση που έχει αλλάξει την καθημερινότητα χιλιάδων ανθρώπων,  τόσο θα πληθαίνουν οι συνεντεύξεις κι οι εμφανίσεις στα ΜΜΕ.

ΥΓ: Ας ευχηθούμε πως, αυτή τη φορά, θα είναι συνεπής στο ραντεβού του στις 10 καθώς στην τελευταία συνέντευξη τύπου έκανε μία (1) ολόκληρη ώρα να εμφανιστεί. Βέβαια, σχεδόν, κανείς δεν παραπονέθηκε γι’ αυτό ή το έκανε “νιαουρίζοντας”. Πάνε εκείνες οι  εποχές που κάποιοι ξεσήκωναν τον κόσμο και μιλούσαν για ασέβεια προς τους δημοσιογράφους  όταν άλλα πολιτικά πρόσωπα τους καθυστερούσαν έστω και 20 λεπτά. Τι σου κάνει η προνομιακή ενημέρωση στα των ζητημάτων της Περιφέρειας. :)))

Η Χύτρα

24 σχόλια

  • απορία .. αφελούς…, αφού ήταν γνωστό ότι ακόμα και δεν υπήρχαν τα προβλήματα στη γέφυρα, αυτή έπρεπε να κλείσει για ένα διάστημα για προγραμματισμένη συντήρηση, δεν βρέθηκε ένας εκεί στη ΖΕΠ να πει ότι πρέπει να είναι έτοιμος οι εναλλακτικές διαδρομές !ούτε αυτό δεν ήταν ικανοί να προγραμματίσουν το … καλό παιδί και οι φωστήρες του !

    • Στη ΖΕΠ κάθε μέρα λιβανιζονται και κάνουν τεμεναδες στον μεγάλο βεζύρη. Ποιός να βρεθεί να μιλήσει. Το μόνο που ξέρουν να λένε είναι Γιώργο αν δες ήσουν εσύ ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας δεν θα μας ήξερε.

  • Είναι καρδιναλιος ο Γιώργος μπορεί να αργεί στα ραντεβού του!!!
    Ξυπνήστε βρεεεεεεε και ρίξτε του μαύρο!!!

  • 20 χρόνια βουλευτής ο Νομός έπρεπε να είναι πρότυπο!!!
    Και αυτός δεν έκανε τίποτα βρε ούτε μια ψήφο από την οικογένεια μου!

  • Κασαπιδη πες στον κόσμο πόσοι τενοντες της γέφυρας είναι κομμένοι να το μάθει ο κόσμος έχεις ενημέρωση από την εταιρεία που έφερες από την Αθήνα!
    Βγες και ενημέρωσε!!!
    Είσαι επικίνδυνος για την Δυτική Μακεδονία εαν δεν συνέβαινε το τραγικό άτυχημα στα Τέμπη και μετά τον κώδωνα κινδύνου που χτύπησε ο Κάτανας εσύ ακόμα θα μας έλεγες για κότες και κήπους!
    Θα φας μαύρο από τον λαό να είσαι σίγουρος!!!

  • Γιωργο αστους να λενε

    και την επομενη θητεια μαζι θα ειμαστε

    ΚΑΣΑΠ και ξερο ψωμι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  • Το πρόβλημα δεν είναι να σωθεί ο κ. Κασαπίδης, αλλά να σωθούν οι κάτοικοι της Δ. Μακεδονίας. Δυστυχώς οι δυο πιο πάνω έννοιες και προοπτικές αποδείχτηκαν εδώ και τρία χρόνια ασύμβατες μεταξύ των.

  • Ωραία ο Κασαπίδης βοήθεια δεν ζήτησε οι υπόλοιποι δεν είχαν την συνείδηση να ρωτήσουν να εμπλακούν και αν χρειαζόταν να παρακάμψουν τον περιφερειάρχη…Δικαιολογίες όσοι ασκούν άσκησαν και θα ασκήσουν διοίκηση όπως επίσης όσοι κατείχαν κατέχουν και θα αποκτήσουν θέσεις ευθύνης έχουν ευθύνες αλλά και απολαβές…Απλή λογική που αναζητείται…

  • Τι να μας πει ο ποιητής!!?? Ότι έδινε παράδες μόνο στα μοναστήρια και στα αγροκτηνοτροφικά και τώρα τρέχει να τον σώσει ο Μιχαλάκης?
    Άντε γεια…

  • Ότι και να πούμε για αυτόν τον άνθρωπο ριναι λίγο και το σάλιο μας χαλάμε πλέον
    Κασαπιδη πήγαινε σπίτι σου μόνος σου γιατί έτσι κι αλλιώς θα πας στις εκλογές

  • Τι να σώσει;Ποιος να τον σώσει;
    Ό υπερεκτιμημενος Γιώργος Κασαπιδης που απλώς βολεύτηκε!
    Κι επειδή ειπώθηκε στα σχόλια, ούτε χρήματα διέθεσε στα μοναστήρια!
    Ακόμη κι αυτό μέρος της εικόνας του!
    Να δείχνει το Προφίλ ενός πνευματικού καλού ανθρωπου
    Αλλά ο κοσμάκης δεν τρώει κουτόχορτο!
    Θα φάει μαύρο που θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει!

  • για τον κασαπιδη η πολιτικη τελειωσε ,οπως και για τον παπαδοπουλο,εζυγισθησαν ,εμετρηθησαν και εβρεθηκαν ελλειπεις και επικινδυνοι

  • Αυτό που κυριαρχει στον κόσμο είναι απέχθεια και απογοήτευση για αυτή την Περιφερειακή αρχή.
    Ήρθε η ώρα να πάτε σπίτια σας
    (Και στις λεβαντες)

  • Γιώργο ελπίζω εσύ να έχεις φτιάξει κανα κηπακο καμια κοτουλα να χεις να ασχολείσαι τώρα σύντομα που θα πας σπίτι σου.

  • Το θέμα είναι να σωθούμε εμείς από αυτόν
    Αυτός τόσα χρόνια έχει κάνει τα κουμαντα και για αυτόν και για τους δικούς του

  • Γυρνα πισω στις κοτες και τους κηπους σου ανικανε κουρασες με τις μπαρουφολογιες σου!

  • Δε γνωριζω τα της γεφυρας εκτος απο αυτα που διαβαζω αλλα στην καστορια που ζω ειμαι σιγουρος οτι ο κασαπιδης θα πατωσει εκλογικα,οπου βρισκομαι ακουω ασχημα λογια και παραπονα οτι δεν μπορει κανεις να τον δει σε ραντεβου,μονολυκος που ουτε τους συνεργατες του δεν υπολογιζει και το μεγα λαθος με την περιπτωση Σαββοπουλου που νομιζει οτι θα περασει ετσι απαλα,θα πληρωσει ακριβα ολο το παρασκηνιο της αντικαταστασης,ειμαι σιγουρος οτι η καλπη θα με δικαιωσει σε αυτα που γραφω.

  • Αφήστε τον άνθρωπο να ζει στο συννεφάκι ρου νομίζοντας ότι μπορει να τα κάνει όλα μετά να τα σώζει και πόσο μάλλον να ξαναβγεί
    Όνειρα θερινής νυκτός

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.