Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα διοργανώσει το 1ο Διεθνές Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας “1st International Conference Management Science Technology” (ICOMAST). 

23 Μαρτίου 2023
12:58
Κανένα σχόλιο

Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου θα διοργανώσει το 1ο Διεθνές Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας “1st International Conference Management Science Technology” (ICOMAST).

Το συνέδριο θα διεξαχθεί από 22-24 Σεπτεμβρίου 2023, στην Κοζάνη, στην περιοχή ΖΕΠ,  Έδρα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Σκοπός του Διεθνούς Συνεδρίου είναι να φέρει σε επαφή κορυφαίους επιστήμονες και ερευνητές για να παρουσιάσουν, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις αναφορικά με τις ποικίλες όψεις του φαινομένου της Διοίκησης, καθώς και τις σύγχρονες τάσεις της διοικητικής σκέψης στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, όπως και σε όλα τα πεδία της Διοικητικής Επιστήμης, η οποία συνδέεται και με τους άλλους κοινωνικούς θεσμούς. Στο πλαίσιο του σκοπού του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν ερευνητικές εργασίες, ανακοινώσεις και poster από τους Μεταπτυχιακούς και Διδακτορικούς φοιτητές του ΠΔΜ, καθώς και άλλων ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων. Η παρουσίαση των εργασιών πραγματοποιείται στα αγγλικά ή και στα ελληνικά σε ειδικές περιπτώσεις.

Στα πλαίσια του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, του οποίου οι θεματικοί άξονες έχουν διεπιστημονικό χαρακτήρα, αποτελεί βασική προϋπόθεση για επιστημονική και ερευνητική συνεργασία, απαιτούν την ενεργό συμμετοχή της επιστημονικής αλλά και της φοιτητικής κοινότητας.

Για περαιτέρω πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα icomast.gr

 

TOPICS ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ICOMAST

 1. Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων
 2. Ανθρώπινοι Πόροι και μειονεκτικές περιοχές
 3. Επικοινωνία/Ψηφιακή Επικοινωνία σε Οργανισμούς/Επιχειρήσεις
 4. Ηγεσία και Μάνατζμεντ
 5. Πολιτική και Οικονομική Φιλοσοφία
 6. Λήψη Αποφάσεων και Διαπραγματεύσεις/Διαμεσολαβήσεις
 7. Ηθική και Δεοντολογία σε Οργανισμούς/Επιχειρήσεις
 8. Σύγχρονη Οργανωσιακή Κουλτούρα στη Διοίκηση
 9. Εργασιακές σχέσεις και ψυχολογία εργαζομένων
 10. Στρατηγικές στη Δημόσια Διοίκηση
 11. Διοίκηση Συνεταιριστικών και Κοινωνικών Οργανώσεων
 12. Περιβάλλον και Εργασία
 13. Επιχειρηματική Στρατηγική
 14. Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα
 15. Ψηφιακά Συστήματα στη Διοίκηση και ΤΠΕ
 16. Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Ψηφιακό Μάρκετινγκ
 17. Διοίκηση Παραγωγής
 18. Οικονομίες και Ανθρώπινο Δυναμικό σε μετάβαση
 19. Οργανωτικές και Οικονομικές αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον
 20. Κυκλική Οικονομία και Βιώσιμη Ανάπτυξη
 21. Εφαρμοσμένη Οικονομική
 22. Χρηματοοικονομική Διοίκηση
 23. Λογιστική και Χρηματοοικονομικά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.