ΕΛΜΕ Κοζάνης: Σίτιση εκπαιδευτικών στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κοζάνης

23 Μαρτίου 2023
13:38


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Κοζάνης, κατόπιν συμφωνίας με την αρμόδια υπηρεσία της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κοζάνης, σας ενημερώνει ότι πλέον υπάρχει η δυνατότητα σίτισης:

α) των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες και εντός του τόπου διαμονής

β) Επίσης δικαιούχοι σίτισης είναι και οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί για περιορισμένο αριθμό ατόμων και ανάλογα με τις δυνατότητες παροχής υπηρεσιών της Λέσχης.

Η σίτιση στη Λέσχη Κοζάνης, των περιπτώσεων α και β αφορά τους εκπαιδευτικούς που είναι μέλη της ΕΛΜΕ Κοζάνης. Οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη της ΕΛΜΕ Κοζάνης, συμπληρώνουν και υπογράφουν τη συνημμένη υπεύθυνη δήλωση (άρθρο 8 Ν.1599/1986) ή εκδίδουν την υπεύθυνη δήλωση μέσω gov.gr, και μπορούν να την αποστείλουν στο email του Τμήματος Β Οικονομικού Μισθοδοσία Μονίμων Εκπαιδευτικών της ΔΔΕ Κοζάνης, [email protected]

Ένα σχόλιο

  • Με ποια κριτήρια μπορεί να σιτίζεται καποιος στη λέσχη.; Ή μήπως μπορούν όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν χωρίς κανένα κριτήριο.:!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.