Συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης και του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας με τον διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Π.Ε. Κοζάνης

23 Μαρτίου 2023
14:43
Κανένα σχόλιο

Θέματα που άπτονται της Πολιτικής Προστασίας και της βέλτιστης συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Κοζάνης και της Πυροσβεστικής, συζήτησαν ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας και ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Π.Ε. Κοζάνης, Κωνσταντίνος Μαυροματίδης, την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, στο Δημαρχείο. Στη συζήτηση παρέστη και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Γιώργος Δουγαλής.

Ο κ. Μαλούτας υπογράμμισε την αγαστή  συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων, ενώ αναφερόμενος στην παραχώρηση δημοτικού οικοπέδου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης για την ανέγερση νέων κτηρίων στέγασης, έπειτα από την 118/2022 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τόνισε πως η διαδικασία βρίσκεται σε ώριμο στάδιο.

Στη συνέχεια, ο κ. Δουγαλής επεσήμανε πως ο Δήμος Κοζάνης  στέκεται αρωγός και υλοποιεί παρεμβάσεις, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, για τη διευκόλυνση του έργου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, φέρνοντας ως παράδειγμα τη χθεσινή συνεργασία των δύο φορέων στην πυρκαγιά σε κτηνοτροφική μονάδα στα Πετρανά.

Σημειώνεται, ότι της συζήτησης προηγήθηκε κατ’ ιδίαν συνάντηση του διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Π.Ε. Κοζάνης με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας για θέματα οργάνωσης και έγκαιρης αντιμετώπισης των ζητημάτων που ανακύπτουν, καθώς και για τα μέτρα αντιπυρικής προστασίας, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.