Το Γ.Ν. Κοζάνης «Μαμάτσειο» προέβη στην προμήθεια και εγκατάσταση ενός συγκροτήματος παραγωγής οξυγόνου ιατρικής χρήσης από συμπιεσμένο αέρα (Φωτογραφίες)

24 Μαρτίου 2023
08:20

 

Το Γ.Ν. Κοζάνης «Μαμάτσειο», προέβη στην προμήθεια και εγκατάσταση ενός συγκροτήματος παραγωγής οξυγόνου ιατρικής χρήσης από συμπιεσμένο αέρα, με τη μέθοδο διαχωρισμού των συστατικών του ατμοσφαιρικού αέρα. Το εγκατασταθέν συγκρότημα αποτελείται από τρείς γραμμές παραγωγής, συνολικής ικανότητας παροχής 60 Nm3/h.

Σε περίπτωση αυξημένων αναγκών κάλυψης του Νοσοκομείου σε οξυγόνο, η παροχή του δύναται να πραγματοποιηθεί, τόσο ξεχωριστά όσο και συνδυαστικά, από το συγκρότημα παραγωγής και από τις υπάρχουσες δεξαμενές αποθήκευσης οξυγόνου ιατρικής χρήσης.

Η λειτουργία του εν λόγω συστήματος καθιστά το Νοσοκομείο αυτάρκες σε ιατρικό οξυγόνο, αναβαθμίζει περαιτέρω τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό του και υποστηρίζει την καθημερινή του λειτουργία.

                                                                                            Από την Διοίκηση

Ένα σχόλιο

  • Μπράβο σε όλους, του πρώην και τους νυν …όλοι μαζί!!!!!!
    Αρχίζουμε κάτι που μπορεί να μην ολοκληρωθεί τώρα για διάφορους λόγους, όμως ο επόμενος το παραλαμβάνει και το συνεχίζει, ώστε να ολοκληρωθεί!!!!Μπράβο σε όλους!!!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.