Παρέμβαση – απάντηση του Λ. Ιωαννίδη στον Δήμαρχο Κοζάνης για το θέμα του Δημοτικού Αναψυκτηρίου στο Αγ. Δημήτριο

24 Μαρτίου 2023
21:51
Αυτό στο οποίο θα συμφωνούσα με τον κ. Λάζαρος Μαλούτας στην απάντηση του στο Δελτίο Τύπου της Κοζάνη Τόπος να Ζεις σχετικά με το Δημοτικό αναψυκτήριο, είναι ότι οι πολίτες δεν ξεχνούν ή τουλάχιστον δεν θα πρέπει να ξεχνούν.
Οι πολίτες δεν γίνεται να ξεχάσουν ότι η ευνοιοκρατία που επέδειξε η Δημοτική του Αρχή Μαλούτα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι συνέχεια προεκλογικών υποσχέσεων του 2019 που όλοι θυμούνται.
Τέλος, και επειδή όλοι αφήνουμε ένα στίγμα από την πορεία μας στα δημόσια πράγματα και όσο και αν προσπαθεί ο κ. Μαλούτας δυστυχώς για τον ίδιο, δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Τα πεπραγμένα της διοίκησης Μαλούτα, έχουν έντονο το στίγμα, της αναξιοκρατίας, των κενών υποσχέσεων, των κυβιστήσεων, των ανακριβειών και βέβαια, ουδείς μπορεί να ξεχάσει πως αιρετοί του Δήμου Κοζάνης αυτής της Δημοτικής περιόδου, έχουν εμπλακεί σε αμφιλεγόμενες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

15 σχόλια

  • Πουλώντας αντικειμενικότητα…ο άνθρωπος που πέρασε και δεν ακούμπησε απογοητεύοντας την πλειοψηφία των δημοτών με τις απολιτικες θεωρίες και πρακτικές. Πολύ μακριά από την πραγματικότητα.

  • Όλοι στο χρονοντούλαπο να μπείτε και να μην σας ξαναδούμε.. Φτάνει πια με όλες τις σαβούρες που πέρασαν από το Δήμο και κοίταξαν το εγώ κι όχι το εμείς ! Άντε πάρτε δρόμο ! Κι όσο πιο πολύ ρίχνει ο ένας το βάρος στον άλλον , τόσο πιο πολύ θα μας γυρνάτε τ΄άντερα…
    Τη λέξη ΕΥΘΥΝΗ την ξέρει κανείς σας ? Πολύ αμφιβάλλω !

  • Απάντηση άνευ ουσίας και καμιάς μα καμιάς επί του θέματος.
    Αριστεροπρασινοοικολοπειρατικη απάντηση .

  • ειλικρινά ρε Λευτέρη ένα μεγάλο συγνώμη που δεν σε ψήφισα Μάλιστα ψήφισα Το μαλούτα που διέλυσε την πόλη της Κοζάνης που δεν την έκανε τίποτα που έχουν φύγει όλοι νέοι της πόλης και μάλιστα Έχει το θράσος να ξαναβάλει για υποψήφιος δήμαρχος Έλεος παιδιά σώστε μας

  • Αλαζονικός όπως πάντα, καμία απάντηση επί της ουσίας του θέματος, ο άνθρωπος που πέρασε και θα είναι σαν να μην πέρασε

  • Θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία και δυστυxως σας έλλειψε και όλη τη διάρκεια της διοίκησης του Δήμου
    Δεν γίνεται να κάνεις ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά ,αλλά αυτή ήταν η επιλογή σας σαν παράταξη
    Τώρα βγάζετε ανακοινώσεις και λέτε ο καθένας απλά για να λέτε
    Γιατί ξέχασες ως επικεφαλής τα όσα οφειλές να κάνεις αλλά δεν έκανες
    Καλό μεσημερι

  • Είναι άξιο προσοχής ότι η συνθήκες σε ευνόησαν και εσύ πετούσες το παμπόρι. Είναι άξιο προσοχής ότι υπήρχαν ικανότεροι οι μισοί και περισσότεροι της κίνησης και εσύ ανέλαβες λόγω της ατολμίας ορισμένων Κοζανιτών. Είναι άξιο απορίας ότι έστω και σε αυτή την ανακοίνωση δεν γράφεις απολύτως τίποτα. Είναι άξιο απορίας τελικά γιατί ψηφίσαμε αξιόλογους συνδημότες μας και εσύ με την παρέα σου δεν αξιοποίησες την μοναδική ευκαρία που σου δόθηκε..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.