Kozan.gr: Επανατοποθετήκαν τα τραπεζοκαθίσματα στο “φρύδι” στην κεντρική Πλατεία Κοζάνης (Φωτογραφίες)

25 Μαρτίου 2023
07:46

Επανατοποθετήκαν τα τραπεζοκαθίσματα στο “φρύδι” στην κεντρική Πλατεία Κοζάνης.

 

20 σχόλια

  • Πόσο πίσω είστε ρε σεις στην Κοζάνη. Εμείς στην Πτολεμαΐδα τα έχουμε λύσει αυτά προ καιρού. Έχουμε γεμίσει την πλατεία καρέκλες τραπέζια. Το παλιό πάρκο επίσης. Τους πεζόδρομους επίσης. Στους δε πεζόδρομους, όποτε θέλουν οι φίλοι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης, τους κλείνουν όποτε θέλουν βάζοντας τραπέζια και ομπρέλες είτε μουσικά όργανα για live. Γενικώς στην Πτολεμαΐδα κάνει ο καθένας ό, τι γουστάρει και ο καιρός περνάει ευχάριστα. Αλλά θα ξαναβγάλουμε Πλακεντά από πρώτη Κυριακή, επειδή ο προηγούμενος δήμαρχος δεν είχε κάνει τίποτα. Απλά τα πράγματα. Άιντε καλημέρα.

  • ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΟΥΤΑ ΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ.ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΡΈΚΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΈΛΑΣΗ. Η ΚΟΖΑΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ….ΛΑΖΟΥ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ?

  • Δεν περιμέναμε και τίποτα άλλο από μια δημοτική αρχή που θεωρεί την Κοζάνη μαγαζάκι της. Όμως οι εκλογές έρχονται.

  • Πόσο αιθεροβάμονες τελικά είμαστε…. Και εσύ Λάζο είναι σίγουρο ότι εισαι τάλε κουάλε Μ Α Σ Τ Ο Ρ Ρ Ρ Α Σ !!!

  • Πολλά συγχαρητήρια στους αρμόδιους, αλλά καλό θα ήταν να μπορέσουν να βάλουν και στο κάτω μέρος της πλατείας, ίσως και στον πεζόδρομο, ίσως και στο ένα ρεύμα της Παύλου Μελα, ίσως να μικραίναμε και λίγο τα πεζοδρόμια . Ίσως έτσι ερθει και η ανάπτυξη. ΙΣΩΣ …

  • Με την λογική της ισονομίας πρέπει κι οι υπόλοιποι στην Παύλου Μελά να βγάλουν τραπεζοκαθίσματα.

  • Μωρ’δεν ντρέπονται λίγο όλοι αυτοί στον δήμο; αλλά εδώ δεν ντρέπονται οι “υπεύθυνοι” δημότες που τους ψηφίζουν κάθε τετραετία και ο δήμος πάει από τό κακό στο χειρότερο….

  • Ειλικρινά ποιον ενοχλούν τα τραπέζια στο συγκεκριμένο σημείο;! Δεν ενοχλούν τους πεζούς, η διέλευση γίνεται χωρίς κανένα εμπόδιο ακόμα και σε καροτσάκια και παιδιά. Ένα νεκρό σημείο στην πλατεία που δεν προσφέρει τίποτα όταν είναι άδειο το οποίο φάνηκε τις ημερες που έλειπαν τα τραπέζια και κάνεις δεν καθόταν στο σημείο αυτό.
    Σε όλες τις πλατείες του κόσμου υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα, ξεκολλήστε το μυαλό σας από τα παλιά και αφήστε να ζωντανέψει λίγο η πόλη…

    • εσυ ξεκολλα απο το μυαλο σου… μπορουν καλλιστα να φυτευτουν καποια δεντρα εκει και να μπουνε και παγκακια… θα γινει και ομορφο και πρακτικο για να καθονται οι ανθρωποι.

      ΑΛΛΑ ΔΩΡΕΑΝ!

  • Βρε κατσαπλιάδες της Κοζάνης που σας πειράζουν τα τραπέζια ,ισα ισα έδωσαν και ενα πιο ευχαριστο στυλ στην απαίσια πλατεία!Πηγαίνετε μια βόλτα στην Βέροια,στα Τρίκαλα,στα Ιωάννινα,στους δήμους της Αθήνας να δείτε πως αξιοποιούν τις πλατείες και τα πλακόστρωτα στενά!η αγορά σας θα κινηθεί και τα χρήματα πάλι σε εσάς θα γυρίσουν,δεν θα σας τα πάρει κανεις!ποιος επισκέπτης θα δει όλη αυτή την ασχήμια και θα θελήσει να μείνει;; Εφυγα από τα 18 ,λείπω 15 χρόνια και έρχομαι μια βόλτα και τα βλέπω χειρότερα από τότε!!εξελιχθείτε επιτελους στο στρουμφοχωριό

  • Τουλάχιστον,στην Ελλάδα ο κόσμος θα βγεί,πηγαινοντας ετην καφετερια ή στο εστιατοριο ή σε φασφουντάδικο.Βγαίνεις έξω και δεν βλέπεις νεκρές πόλεις,χωρίς ανθρώπους στα μαγαζιά.Άσε,που οι καφετέριες πληρώνουν ενοίκιο για τα τραπεζοκαθίσματα έξω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.