kozan.gr:H δεξίωση στο Δημαρχείο Κοζάνης, με αφορμή τη σημερινή Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 – Δηλώσεις πολιτικού προσωπικού της περιοχής (Βίντεο & Φωτογραφίες)

25 Μαρτίου 2023
11:44

H δεξίωση στο Δημαρχείο Κοζάνης, με αφορμή τη σημερινή Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Δηλώσεις πολιτικού προσωπικού της περιοχής.

21 σχόλια

  • ΒΡΥΖΙΔΟΥ (Βίντεο) : Ζητούμε η Παναγία να προσταυτεύσει τη χώρα μας….
    Oι τόποι λατρείας, στην πανδημία, σε έσχατη περιφρόνηση. Ούτε σε επίπεδο κομμωτηρίων! Η Θεία Κοινωνία λοιδορήθηκε όσο τίποτα άλλο και χαρακτηρίστηκε επίσημα ως «παράνομη πράξη». Ουδέποτε και από κανένα δεν πολεμήθηκε ανηλεώς το πλήρωμα των πιστών όσο επί ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    ΒΡΥΖΙΔΟΥ : Σεβόμενοι τους αγώνες των προγόνων μας….Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης …..
    – Με εντολή του οι βουλευτές απέσυραν την υπογραφή τους για το “Τάμα του Έθνους”.!!
    – «Ἡ Εὐρώπη πάνω ἀπό τά ἐθνικά μας συμφέροντα»! ἀναφερόμενος στό ζήτημα τῆς ἐνεργειακῆς κρίσης.

    κ. Βρυζίδου , πολλή εθνική θολούρα , ομίχλη κανονική με μηδέν ορατότητα !

  • Ο Μαλούτας αποφάσισε να ξανακατέβει. Το πήρε το χρίσμα αποό τη Νέα Δημοκρατία. Τώρα μένει να του το δώσει και το ΚΙΝΑΛ.

  • ολοι αυτοι τρωνε και πινουν με δικα μας λεφτα,ε ελληνες ξυπνηστε πριν ειναι αργα και καταλαβετε ποσο σας δουλευουν ολοι αυτοι οι πολιτικαντηδες,εχουν εθιστει πλεον στο ψεμα ολοι τους

    • Μόνο δεξιώσεις και συνολακια. Οι ίδιοι και οι ίδιοι δεξιωνονται τους εαυτουληδες τους. Για το λαό μια δεν έχουν. Κατά τα άλλα εχουν συγκινηση … Θέατρα.
      Γιατί πρέπει να δεξιωνονται και να αυτοδιαφημιζονται για την έναρξη της επανάστασης; Αν γίνει κ τώρα ξέρουν πού θα πάνε;…

  • χαμηλό επίπεδο… είτε στον πολιτικό χώρο, είτε στα στελέχη. Η χρεοκοπία της Χώρας από ορισμένους που βρίσκονται και στις φώτο επηρέασε τους ψηφοφόρους οι οποίοι ψηφίζουν με βάση το σύνδρομο της Στοκχόλμης.. Μεγάλη η κατάντια μας…

    • Βασικά δεν γιορτάζουμε την απελευθέρωση. Την έναρξη της Επανάστασης γιορτάζουμε. Την απελευθέρωση της περιοχής μας τη γιορτάζουμε τον Οκτώβρη.

  • Ο υφυπουργος;παρηγορεί τον Παπαθανασίου με 2,068 εκατ ευρω χρέος σε τράπεζες.
    Ο υφυπουργός τον υφυπουργό αεί πελαζει.

  • Που είναι ο υφυπουργός;
    Ετοιμάζει φτερά για να περνάμε πάνω απ τη γεφυρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.