Ολυμπία Τελιγιορίδου: “Η σημερινή παρέλαση στην Καστοριά καθυστέρησε γιατί η Επιθεώρηση Εργασίας έκανε έλεγχο στην Φιλαρμονική του Δήμου, μετά από ανώνυμη καταγγελία”

25 Μαρτίου 2023
21:29
Η σημερινή παρέλαση στην Καστοριά καθυστέρησε γιατί η Επιθεώρηση Εργασίας έκανε έλεγχο στην Φιλαρμονική του Δήμου, μετά από ανώνυμη καταγγελία! Τραγελαφικές καταστάσεις, την ώρα της παρέλασης, από ανθρώπους-βαρίδια που κρύβονται πίσω από ανώνυμες και αβάσιμες καταγγελίες αποδεικνύοντας πόσο προβληματικοί είναι.
Όποιος θέλει να κάνει καταγγελία, μόνο και μόνο να δημιουργεί προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, να έχει το θάρρος να βγάλει την κουκούλα και να αποκαλύψει την ταυτότητά του.
Θερμά συγχαρητήρια στη Φιλαρμονική του Δήμου Καστοριάς για την ψυχραιμία που επέδειξε.

12 σχόλια

  • Αυτοί δεν δουλεύουν τις καθημερινές, βγήκαν για έλεγχο σε Σ/Κ και μάλιστα αργία;
    Ώ, ρε κάτι πράματα!

  • Η αποδοχή των ανώνυμων καταγγελιών είναι συστημικό σφάλμα της δημόσιας διοίκησης και του δημόσιου λόγου γενικότερα, και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ως τέτοιο…

    • Η καταγγελία δεν ήταν ανώνυμη αλλά επώνυμη απλά η υπηρεσία δεν είναι υποχρεωμένη να δημοσιεύει το όνομα του καταγγέλοντος. Όμως δεν ακούσαμε τίποτα για την ταμπακιέρα, τον τρόπο δηλαδή που επανασυστάθηκε η Φιλαρμονική χωρίς προκύρηξη αρχιμουσικού και με τι κριτήρια ανέλαβε ο επικεφαλής. Τα τοπικά ΜΜΕ δε γράφουν τίποτα για το θέμα αυτό.

        • Σε ποιόν Γιάννη αναφέρεσαι και ποιός είσαι εσύ που εκπροσωπείς τον “κόσμο”; Να μιλάς για τον εαυτό σου και μόνο!

          • Ηρεμησε Ι.Κ.Τ. εχεις καταντησει γραφικος ολα αυτα τα χρονια, “μοναδικε εν ζωη τρομπετιστα της Καστοριας” (τρομαρα σου)

          • Ας γίνει προκύρηξη να δούμε αν υπάρχει και άλλος με τα ίδια προσόντα…τι φοβάστε και δεν κάνετε προκύρηξη της θέσης;

      • Αχ νάτος ο κλαψιαρης ξεπέρασε το κ προχώρησε δεν σου φταίει κανένας πού είσαι τόσο κομπλεξικος

  • Κοίτα ποιος μιλάει για κουκούλες ! Αυτοί που ενέπλεξαν στη NOVARTIS πολιτικούς στηριζόμενοι σε κουκούλες !!
    Τι να πεις η υποκρισία ξεπέρασε τα Ιμαλάια όροι…..
    Να είναι καλά η γυναίκα ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.