Χ. Ελευθερίου (Δήμαρχος Σερβίων): “3 νέες πινακίδες στα όρια του Δήμου Σερβίων με το Σαραντάπορο με τη Δεσκάτη και με το Βελβεντό”

26 Μαρτίου 2023
23:24

Κουβεντιάζοντας πριν λίγες μέρες με τον φίλο μου τον Άρη στο Μικρόβαλτο μου είπε: -Δήμαρχε δεν έχουν αξία μόνο τα μεγάλα έργα. Μεγάλη αξία για τους Δημότες έχουν και τα μικρά έργα της καθημερινότητας όπως είναι η ρύθμιση ενός ρολογιού της καμπάνας της εκκλησίας μέχρι τα μεγάφωνα ενός κοινοτικού καταστήματος. Μετά το πρόγραμμα Καλλικράτης το 2011 είχε τοποθετηθεί το 2016 μία μόνο ταμπέλα με τα όρια του Δήμου πριν το Βαθύλακκο. Σήμερα μετά από 13 χρόνια και μετά την διάσπαση του Δήμου τοποθετήθηκαν 3 νέες πινακίδες στα όρια του Δήμου Σερβίων με το Σαραντάπορο με τη Δεσκάτη και με το Βελβεντό. Κάλιο αργά παρά ποτέ που λέει και ο Λαός μας.

9 σχόλια

  • Προκλητικα μεγαλες πινακιδες για εναν τετοιον δημο υπαρχουν νομοι και κανονες και για την διασταση και για την αποσταση απο τον δρομο νομος κοκ. Ο ελευθεριου βγαζει κομπλεξ σε καθε του κινηση. Ειδικα αυτην που μπηκε στο βελβεντο εινα πολυ προκλητικη και σιγουρα επικινδυνη

  • Καμβούνια – ΦΡΟΥΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ.
    Δήμαρχε Σερβίων,
    Εκανες και το δεύτερο βήμα στα Καμβούνια, μετά τον γιατρό.
    Τώρα πρέπει να κάνεις το τρίτο.
    Να αποφασίσει το Δ.Σ. τι θα γίνει με τα 2 εκ. €, της ΔΕΗ, για τα Καμβούνια καθώς και με τις αποκαταστάσεις στον κάμπο Φρουρίου, τι θα γίνει με τις θέσεις θέασης του ταμιευτήρα Ιλαρίωνα στο Φρούριο και τέλος με το δρόμο Φρουρίου.

    • Ποια γιατρό φίλε; Δεν έχει καν δικαίωμα συνταγογράφησης!
      Όσο για το έργο που λες, το είπε είναι “ΦΑΡΑΩΝΙΚΟ”!!!!εδώ ήθελε να σου φέρει ΧΥΤΑ αμιάντου!
      Χαιρετίσματα στον Άρη τον φίλο του δημάρχου, τον “πουσαι ρε Παπαδόπουλε”
      Δείξε μου τον φίλο σου….

  • Αυτό το ζήτημα με την επισκευή και ασφαλτόστρωση του παλιού δρόμου 2δυο -3τριων περίπου χλμ που συνεδεε ανέκαθεν και συνδέει την κοινότητα φρουρίου με τα όμορα χωριά Τρανοβαλτου , Μικροβαλτου, Λαζαραδων , Ελάτης ενώ υπαρχει η βασικη υποδομή και είναι μικρού κόστος μοιάζει Σα να μη θέλει να το ακουμπήσει κανεις..!

  • Τον ταμιευτήρα του Ιλαρίωνα τον εφαγαν Τα Σερβια ή Ο Δήμαρχος ή μήπως δεν γνωρίζουν ούτε τον Δήμο σ΄αυτή την περιοχή Ελάτης Λαναράδων Φρουρίου? Ούτε τον χάρτη του Δήμου δεν γνωρίζουν δυστυχώς για όλα τα Καμβούνια!

  • Ο Ελευθερίου έβαλε τις πινακίδες για να πει πόσο μικρός είναι ο Δήμος Βελβεντού, ελα πες αλήθεια τώρα.

  • Η πινακίδα που τοποθετήθηκε στα όρια βελβεντου ειναι σε πολύ επικίνδυνο σημείο,τα οχήματα που βγενουν από το χωματόδρομο δεν έχουν πλέων καθόλου ορατότητα από βελβεντο και ειναι θέμα χρόνου να γίνει κάποιο ατύχημα, μήπως πρέπει να μεταφερθεί κάπου αλλού…..

  • οοοοοοοοο ρε φίλε. τη είδηση ήταν αυτή. να φανταστείτε που ζούμε. πινακίδες είναι είδηση χαχαχαχαχχαχα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.