kozan.gr: Aντιπαράθεση, σε υψηλούς τόνους, μεταξύ Κιοσέ & Μάνου, για το θέμα της δημιουργίας ενός Ενιαίου Κέντρου Επιχειρήσεων στην ΖΕΠ Κοζάνης – Οι αιχμές του Ι. Κιοσέ κι οι απαντήσεις περί ανακριβειών από τον Θ. Μάνο (Βίντεο)

28 Μαρτίου 2023
14:24

 

Στη συζήτηση, κατά τη συνεδρίαση της σημερινής (28/3) Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, σε σχέση με την εκκίνηση των διοικητικών διαδικασιών για τη δημιουργία ενός ενιαίου Κέντρου Επιχειρήσεων στην ΖΕΠ Κοζάνης (Έδρα) και τεσσάρων μικρότερων (ενός ανά Περιφερειακή Ενότητα], καθώς επίσης κι ενός ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης στόλου οχημάτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με σκοπό να υπάρχει η δυνατότητα αποτύπωσης των μετακινήσεων του συνόλου των οχημάτων της Περιφέρειας, (μηχανημάτων έργου κι υπηρεσιακών οχημάτων, ακόμη και αυτό του Περιφερειάρχη),  που θα βοηθά, τόσο στη διαδικασία εξορθολογισμού της διαχείρισης του στόλου (οικονομία καυσίμων, εξοικονόμηση χρήσης ανταλλακτικών και μείωση της απασχόλησης προσωπικού σε εργατοώρες), όσο και στην επίτευξη του στόχου του επιτυχούς συντονισμού και της αποτελεσματικής αντιμετώπισης των επερχόμενων φαινομένων που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Περιφερειακή Αρχή στο πλαίσιο της Πολιτικής Προστασίας. ο  περιφερειακός σύμβουλος της συμπολίτευσης και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Ι. Κιοσές ζήτησε να μάθει γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει καλυφθεί η θέση του Συντονιστή του Κέντρου Επιχειρήσεων από τότε που υπήρχε σχεδιασμός από τον πρώην Υφυπουργό Ν. Χαρδαλιά αφήνοντας σαφές αιχμές προς την Περιφερειακή Αρχή . Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Θ. Μάνος σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε ο  Ι. Κιοσές  έκανε λόγο για “ανακρίβειες που ακούστηκαν” και ότι “μάλλον δεν κατάλαβε”, εκφράσεις που ενόχλησαν τον τελευταίο και κάπου εκεί οι τόνοι ανέβηκαν. Δείτε τι συνέβη στο χαρακτηριστικό απόσπασμα που σας παρουσιάζει το kozan.gr

 

 

 

9 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.