kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: O πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών & ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Σερβίων Α. Κακαφίκας …συμπορεύεται, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, με το συνδυασμό του Β. Κωνσταντόπουλου

28 Μαρτίου 2023
07:40

O πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών & ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Σερβίων Α. Κακαφίκας …συμπορεύεται, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, με το συνδυασμό του Β. Κωνσταντόπουλου. Όπως λένε, η επιστροφή του στα “παλιά λημέρια”, μετά την αποχώρησή του από το συνδυασμό “Γέφυρα στο μέλλον” του σημερινού Δημάρχου Χ. Ελευθερίου ήταν θέμα χρόνου. Θα είναι υποψήφιος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, με τον Β. Κωνσταντόπουλο ενώ αν δε συμβεί αυτό θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την προσπάθειά του.

Η Χύτρα

8 σχόλια

  • ΩΡΑΙΟΣ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ “ΕΦΤΥΝΕΣ” ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΣ ΛΕΕΙ ΜΙΑ
    ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΑΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ????????????

  • Κακαφικας… 2011-2014 Προεδρος Κοινωφελους με Κωνσταντοπουλο
    Κακαφικας… 2014-2019 Στον συνδυασμο του Κωνσταντοπουλο
    Κακαφικας… 2019-2020 Πρωτεργατης εναντια στον Κωνσταντοπουλο και πρωτοπαλικαρο του Ελευθεριου.

    Τασο αν θελεις να εχεις μελλον πανε με Σπυριδου, διαφορετικα παλι απ΄εξω θα μεινει, διοτι ο Κωνσταντοπουλος ουτε 2η Κυριακη δεν θα παει!

  • ποιος τον έβγαλε τον ελευθερίου. Κακαφικας 300 σταυροί ζακης άλλους τόσους. που πας ρε κατακαυμενε ελευθερίου;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.