kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Oι συνεργάτες του θεωρούν δεδομένη την εκ νέου υποψηφιότητά του …ο ίδιος όμως λέει πως το σκέφτεται ακόμη

28 Μαρτίου 2023
09:14

Oι συνεργάτες του θεωρούν δεδομένη την εκ νέου υποψηφιότητά του …ο ίδιος όμως λέει πως το σκέφτεται ακόμη. Ο λόγος για τον Λ. Μαλούτα ο οποίος έχει προαναγγείλει, από το 2022, πως θα γνωστοποιήσει την τελική του απόφαση μεταξύ Αποκριών & Πάσχα. Άρα, αν είναι συνεπής σ’ αυτό που είπε, το αργότερο σε, περίπου, δύο εβδομάδες από σήμερα θα γνωρίζουμε τι θα πράξει. Άλλωστε ο ίδιος δηλώνει δεξιά – αριστερά πως οι μέχρι τώρα διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου είναι, εμμέσως πλην σαφώς, εύκολοι αντίπαλοι για εκείνον, οπότε, εύλογα θα μπορούσε να αναρωτηθεί κάποιος, τι περιμένει ή τι τον προβληματίζει; Σε κάθε περίπτωση, η Πρωταπριλιά  προσφέρεται γι’ ανακοινώσεις παντός τύπου κι επιλογής αφού εκτός από τα ψέματα …κι οι φάρσες δικαιολογούνται.

 

Η Χύτρα

18 σχόλια

  • Μακάρι να κατέβει για να φάει την σφαλιάρα που του αξίζει…Ο Μακράν ποιο αποτυχημένος δήμαρχος όλον τον εποχών..

    • Αν ο κόσμος πάει να ψηφίσεις για μια φορά σωστά δεν πρόκειται να βγει θα πάει σπίτι του και αυτός και ο θίασος του που κατέστρεψαν την Κοζάνη και την έχουν στην απομόνωση εδώ και 35 χρόνια.

  • ΝΟΜΙΖΩ Ο κ.ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΦΕΤΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ 67

    ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ

    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ

  • Αχ σε παρακαλούμε μπαρμπα Λάζο βαλε εκ νέου υποψηφιότητα να γελάσουμε λίγο ! Να ξοδευτεί και λίγο φούμο από την αγορά !

  • η χειρότερη δημοτική αρχή όλων των εποχών κύριε μαλούτα Κατέβα με τους αντιδημάρχους που δεν υπάρχουν και να δεις τι θα κάνει ο κόσμος όλοι οι κοζανίτες βράζουμε για την θητεία σου εκτός από δύο-τρεις αντιδήμαρχος σου που όλη μέρα τρέχουν και δουλεύουν οι υπόλοιποι δεν υπάρχουν όπως και και εσύ μόνος σου αγωνίζεσαι αλλά δεν κάνεις τίποτα σήκω φύγε

  • Λάζο,φιλική συμβουλή, μήν βάλεις υποψηφιότητα,αν όμως τό αποφασίσεις στην δεύτερη Κυριακή θά είσαι σίγουρα, εκεί όμως θά χάσεις σ ι γ ο υ ρ α από τόν κανένα!!!

  • τρεχα, τρέχα μακρά προς τα Σερβια και μόλις φτάσεις στη μεγάλη γέφυρα φούντα μέσα…..μη φοβασε όμως, τα κούτσουρα επιπλέουν

  • Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είναι υποψήφιος. Την έχει καταλάβει την δουλειά, δεν πρόκειται με τίποτα.
    “Δραπέτης”….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.