kozan.gr: Εντός του δευτέρου τριμήνου του 2023, ημερίδες με θέμα την «Οδική ασφάλεια», σε Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα

29 Μαρτίου 2023
07:19

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες διευθύνσεις των ΠΕ και με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει »,  εντός του δευτέρου τριμήνου του 2023, ημερίδες σε πέντε πόλεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα) με θέμα την «Οδική ασφάλεια».  Η θεματική ενότητα αφορά την Οδική Ασφάλεια και Εκπαίδευση και θα υπάρχει ενεργός συμμετοχή μαθητών της α/θμιας και της β/θμιας εκπαίδευσης με διαγωνισμό ζωγραφιάς, βιωματική παρουσίαση από μαθητές, καθώς και παρουσιάσεις ομαδικών εργασιών αλλά και του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η θεματική ενότητα περιλαμβάνει πραγματικές Βιωματικές Εμπειρίες , όπου θα παρουσιαστούν από φορείς του τόπου μας, ενώ στην 3η και 4η θεματική θα γίνουν παρουσιάσεις για τα Μέσα Μεταφοράς και την Οδική Ασφάλεια. Τέλος, στην ενότητα, θα γίνει παρουσίαση για τον «Άνθρωπο και την Οδική Ασφάλεια». Σε παράλληλες δράσεις που θα πλαισιώνουν την ημερίδα, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία και πρακτική άσκηση χρήσης αντιολισθητικών αλυσίδων. Η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας θα χρηματοδοτήσει τις συγκεκριμένες δράσεις με πόσο της τάξεως των 17.000 ευρώ.

kozan.gr

Διαβάστε επίσης:

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας διεξάγει έρευνα ερωτηματολογίου στο πλαίσιο των Ημερίδων με τίτλο «Οδική Ασφάλεια»

Διαβάστε επίσης:

kozan.gr: “Έρχεται” ειδική διαδικτυακή εφαρμογή (Native App), με τ’ όνομα “DYTIKI PERIFEREIA”, με αντικείμενο την οδική ασφάλεια

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.