215.000 ευρώ για το έργο οδοποιίας «Παράκαμψη οικισμού Κήπου» από την ΠΕ Κοζάνης

29 Μαρτίου 2023
09:38

 

Η αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια εισηγήθηκε την ένταξη για χρηματοδότηση και την έγκριση του τρόπου δημοπράτησης του έργου οδοποιίας «Παράκαμψη οικισμού Κήπου», στην Οικονομική Επιτροπή και στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αντίστοιχα.

Το έργο, είναι προϋπολογισμού 215.000 ευρώ και αφορά στη κατασκευή της οδού στο τμήμα της παράκαμψης του οικισμού του Κήπου, μήκους 1350 μέτρων. Εκτείνεται από το σημείο που τελειώνει η κατασκευασμένη οδός Κοζάνη- Ρύμνιο έως τη συμβολή με την επαρχιακή οδό Κοζάνης -Καισαρειάς, στο ύψος του αντλιοστασίου ύδρευσης του πρώην Δήμου Ελίμειας.

Ο δρόμος επρόκειτο να κατασκευαστεί από την Περιφέρεια σε λίγους μήνες στο πλαίσιο του προγράμματος των οδικών προσβάσεων για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και λόγω της αύξησης του κυκλοφοριακού φόρτου από την περιοχή της γέφυρας του Ρυμνίου υλοποιείται άμεσα με επείγουσες διαδικασίες, ώστε να διευκολύνεται η διέλευση των οχημάτων και να μειωθεί ο φόρτος εντός του οικισμού του Κήπου.

8 σχόλια

  • Βέβαια τώρα που το έβγαλε ο κατανάς τρέχετε και δε φτάνετε, αυτό έπρεπε να συμβεί πριν από τρεισήμισι χρόνια όταν είδατε την γέφυρα να έχει μεγάλο πρόβλημα και βάλατε φανάρι χωρίς καμία εισήγηση από μηχανικό , όχι την τελευταία στιγμή επειδή είδατε ότι δεν πάει παραπέρα με τη γέφυρα, το μπράβο ανήκει στον Κάτανα και στο συνδυασμό του που το ανέδειξε, εσείς κάνετε το αυτονόητο Που έπρεπε να κάνετε από την πρώτη στιγμή που είδατε ότι η γέφυρα Σερβίων κοντεύει να πέσει.

  • Αμα δεν μιλουσε ο Κατανας για το χωριό του ακόμα θα περιμέναμε τον Πρίγκιπα της Ζαμουντα να βγάλει κονδυλι… Όπως και για κάθε γωνία του τόπου

    Τρέξτε να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα αααα και μην ξεχάσετε παπαγαλάκια της Ζεμπελιαδοθ και του Κασαπιδη των κοινώς ανύπαρκτων και πολυ ηττημένων

    Να πετάξετε λάσπη

  • Να δω πόθε θα ασφαλτοστρωθεί και ο περιφειακος του ΒΑΤΕΡΟΥ!!!!!!! ΠΑΡΑΝΟΜΑ διερχονται μέσα από το χωριό (δρόμος Αργιλου-Βατερού) ΝΤΑΛΙΚΕΣ και ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ αλλα και ολων των ειδών τα μηχανοκίνητα για να “κόψουν δρόμο” γιατι ο περιφερειακός δεν είναι ούτε για γαϊδούρια!!! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ λόγω γέφυρας, θα καταστρέψουν τα όποια μπαλώματα έχουν βαφτίσει ως άσφαλτο και θα πάρουν παραμάζωμα κανένα χριστιανό που με το παιδί του ή το εγγόνι του έχουν βγει, σαν απλοί χωρικοί, μια βόλτα ως ΠΕΖΟΙ!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αλλά στα χωριά αυτό συνηθίζεται ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ που διασχίζεται το εσωτερικό του χωριού με ταχύτητες εθνικής οδού!!!!

  • Έργα που έπρεπε να γίνουν τόσα χρόνια, γίνονται κατόπιν εορτής. Ελλάδα 2.0 λέει ο Κούλης….

    Δυστυχώς αυτή η χώρα δεν θα αλλάξει ποτέ.

  • Να δω πόθε θα ασφαλτοστρωθεί και ο περιφειακος του ΒΑΤΕΡΟΥ!!!!!!! ΠΑΡΑΝΟΜΑ διερχονται μέσα από το χωριό (δρόμος Αργιλου-Βατερού) ΝΤΑΛΙΚΕΣ και ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ αλλα και ολων των ειδών τα μηχανοκίνητα για να “κόψουν δρόμο” γιατι ο περιφερειακός δεν είναι ούτε για γαϊδούρια!!! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ λόγω γέφυρας, θα καταστρέψουν τα όποια μπαλώματα έχουν βαφτίσει ως άσφαλτο και θα πάρουν παραμάζωμα κανένα χριστιανό που με το παιδί του ή το εγγόνι του έχουν βγει, σαν απλοί χωρικοί, μια βόλτα ως ΠΕΖΟΙ!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αλλά στα χωριά αυτό συνηθίζεται ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ που διασχίζετε το εσωτερικό του χωριού με ταχύτητες εθνικής οδού!!!!

  • Τι ωραία. Να παρακάμπτουμε τα χωριά για να μην ενοχλούνται οι παππούδες που δεν ακούν οι περισσότεροι και μετά να μπαίνουν στην πόλη κάτω από τα μπαλκόνια μας. Αυτό θα πει βλέπω μπροστά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.