Επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Αλλαγή κατεύθυνσης δρόμου

29 Μαρτίου 2023
16:51

Καλησπέρα σας. διατηρώ κουρείο επί της οδού Θ.Σοφουλη στην Πτολεμαϊδα και από τότε που έγινε αλλαγή φοράς κατεύθυνσης  με κάθοδο προς την Εθνική τράπεζα ενώ ήταν με άνοδο προς παλιό πάρκο  γίνονται συνεχώς ατυχήματα επί της οδού όπως και χθες το απόγευμα.

Ως εκ θαύματος-τυχης ακόμα δεν τραυματίστηκε κάποιος πεζός ή κάποια μητέρα με το μωρο της. Το φαινόμενο  είναι συχνό κ σχεδόν καθημερινό καθώς στρίβουν οι οδηγοί επί της οδού καβαλάνε το πεζοδρόμιο σκάνε ελαστικά πετάγονται Τασια από τις  ρόδες χάνουν τον έλεγχο κ προσκρούουν σε σταθμευμενα οχήματα επι της οδού.Το μηνυμα αυτό θα το κοινοποιήσω και σε αρμόδιο αντιδήμαρχο στην υπηρεσία τεχνικών υπηρεσιών συγκοινωνιών κ εγκαταστασεων καθώς κ στην τροχαία κ τη Διεύθυνση δημοτικής Αστυνομίας.Καθως κ σε εσάς να δημοσιευτεί.Κάντε κάτι να επανέλθει ο δρόμος όπως ήταν πριν με άνοδο προς παλιό πάρκο πριν γίνει μεγαλύτερο κακό!!

Σας ευχαριστω!
Με εκτίμηση:Ευάγγελος Κ.Λαρχανιδης

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.