kozan.gr: Γ. Δασταμάνης: “Δύσκολο το εγχείρημα της έκδοσης των 13 τουριστικών οδηγών – 1650 αντίτυπα οδηγών και 3000 αντίτυπα τουριστικών χαρτών της Δ. Μακεδονίας διανεμήθηκαν σε κάθε Δήμο χωριστά” (Φωτογραφίες & Βίντε)

30 Μαρτίου 2023
12:47

Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Δυτικής Μακεδονίας & Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης,  παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης 30/3, στα γραφεία της ΠΕΔ, στην  Κοζάνη, συνέντευξη τύπου  με θέμα:  «Παρουσίαση των τουριστικών οδηγών των 13 Δήμων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας».

12 σχόλια

  • ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 180.000 ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΔ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

    • Ποια τοπική κοινωνία;
      Εδώ ο Κασαπίδης έδωσε χρήματα από την διαφήμ.καμπάνια σε ΜΜΕ εκτός Περιφέρειας Δυτ.Μακεδονίας στερώντας τα από τα ΜΜΕ της Περιφέρειας μας!!!!
      Ξαναψηφίστε τον…..

  • Κύριε Δασταμάνη μπορείται να μας πείτε πόσο κόστισαν, ποιός ποιοι ήταν οι προμηθευτές , πόσες προσφορές πήρατε (αν πήρατε) και από ποιούς;
    Γιατί νομίζουμε ότι εκπροσωπείτε όλη την Δυτική Μακεδονία .

  • Χρυσές δουλειές για τους “Αθηναίους” πάλι, στα βήματα του Μανώλη και του Χρήστου που “γέμισαν” οι δήμοι τους τουρίστες…

  • Μείνατε λίγο πίσω με τα έντυπα. Όλα σήμερα γίνονται ηλεκτρονικά, με οδηγούς που να μπορεί να τους βρει ο κάθε ενδιαφερόμενος από όλα τα πλάτη και μήκη της γης. Πεταμένα λεφτά….. Και μόνο που βλέπεις τόσο ηλικιωμένα πρόσωπα και όχι νέους ανθρώπους να πρωτοστατούν θλίβεσαι….

  • Έχετε βάλει και το μαύρο το χάλι της Κοζάνης στον οδηγό με της λακκούβες το σκουπιδιάριο τα αδέσποτα τα χόρτα και την εγκαταλείψει το χωριών.

  • Έτσι υποστηρίζουν την τοπική αγορά της Δυτ.Μακεδονίας κ Δασταμάνη;
    Μήπως δεν έχετε επίγνωση της κατάστασης των Ελευθέρων Επαγγελματιών;
    Μήπως είσαι Κρατικοδίαιτος και ‘σείς;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.