Δήμος Βοΐου: Δημοπράτηση του έργου «Ανάπλαση Πλατείας Εμπορίου στη Σιάτιστα», προϋπολογισμού 780.000 ευρώ

30 Μαρτίου 2023
13:31

Σε συνέχεια της σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με το Ίδρυμα Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδου, ο Δήμος Βοΐου προχωρά στη δημοπράτηση του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗ ΣΙΑΤΙΣΤΑ», προϋπολογισμού 780.000,00 ευρώ και η υποβολή προσφορών  (μέσω Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) ολοκληρώνεται στις 13 Απριλίου 2023.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες συνολικής διαμόρφωσης – ανάπλασης της Πλατείας Εμπορίου στη Σιάτιστα. Στόχος του είναι η πλατεία να μετατραπεί σε έναν  οργανωμένο σύγχρονο χώρο, που θα ενισχύει τις κοινωνικές συναθροίσεις και τις εξωτερικές δραστηριότητες των κατοίκων, ενώ  θα σέβεται τα χαρακτηριστικά του παραδοσιακού οικισμού.

Η χρηματοδότηση προέρχεται από έσοδα του Ιδρύματος Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδου με το ποσό των 400.000,00 ευρώ και από το Ε.Α.Π.-  Π.Δ.Μ. 2012-2016  με το ποσό των 380.000,00 ευρώ.

Αποτελεί το πρώτο, από μια σειρά έργων κοινωφελούς χαρακτήρα στην πόλη της Σιάτιστας που θα υλοποιήσει ο Δήμος με συγχρηματοδότηση από το Ίδρυμα Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδου.

3 σχόλια

  • Όταν βλέπω αναπλάσεις με ξύλινες πέργκολες τρελαίνομαι…με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Δυτική Μακεδονία τον χειμώνα αν δεν συντηρηθούν επαρκώς (και μιλάμε για δαπανηρές εργασίες συντήρησης) δεν θα βγάλουν ούτε δύο σεζόν….οι δήμοι τα παγκάκια και με το ζόρι καταφέρνουν να συντηρούν….

  • αναπλασεις με μπετον αρμε παντου…πουθενα πρασινο και δεντρα σε καμμια πλατεια σε ολους τους δημους της περιοχης…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.