kozan.gr: 4-1 η Κοζάνη τον Μακεδονικό Φούφα …και μαθηματικά Πρωταθλήτρια του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής (Φωτογραφίες & Bίντεο με τους πανηγυρισμούς)

2 Απριλίου 2023
17:55
Κανένα σχόλιο

Καταιγιστική η Κοζάνη στο πρώτο 25λεπτο, του αγώνα με τον Μακεδονικό Φούφα στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Με σκορ 3 – 0  έκλεισε το ημίχρονο. Στo 14′ 1-0 Κανούλας με κεφαλιά από φάουλ-σέντρα Παπαργυρίου. Στο 18′ 2-0 Κανούλας με πλασέ από λάθος πάσα αμυντικού του Φούφα. Στο 24′ 3-0 με πλασέ του Πάνου από κάθετη του Παπανικόπουλου. Στο 62′ μείωσε σε 3-1 για τον Μακεδονικό Φούφα ο Χάϊτας με πέναλτι (ανατροπή Χάϊτα από Πάνο). Στο 83′ με πλασέ από πάσα Πάνου ο Niasse  έγραψε το  4-1 για την Κοζάνη, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΚΟΖΑΝΗ (Νίκος Μπαδήμας): Καραγκιόζης, Πάνος, Παπαργυρίου (46′ Τσώτσος), Πάτας, Γιαλαμίδης, Ψάλτης, Ιω. Παπαδόπουλος, Στόϊος (65′ Niasse), Παπανικόπουλος (74′ Isaksson), Λάμπογλου (46′ Καραγιάννης), Κανούλας (80′ Βοριαζίδης).
Αναπληρωματικοί: Μπλατσιώτης (τερμ.), Καραγιάννης, Βοριαζίδης, Τσώτσος, Isaksson, Μαραγκός, Κούφας, Niasse, Τσαπακίδης.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ (Κώστας Καπετάνος): Δημητριάδης, Σεκκουλίδης (46′ Ρωσσίδης) , Παπάς (46′ Μητσόπουλος), Καρασιούνας, Μωϋσιάδης, Σερσέμης, Κοντογουλίδης, Τοπάλης, Χάϊτας, Καλογιαννίδης, Βασσάκης (60′ λ.τ. Θεοδουλίδης).
Αναπληρωματικοί: Πατουλίδης (τερμ.), Σιδηρόπουλος, Θεοδουλίδης, Λιάμης, Πολυχρονίδης, Σπανδωνίδης, Μητσόπουλος, Ρωσσίδης, Καραντζούλης.
Διαιτητής: Γ. Αντωνίου (Λάρισας).
Βοηθοί: Δ. Μίχος (Λάρισας), Μ. Παπαγεωργίου (Λάρισας).
Oι πανηγυρισμοί με τη λήξη

Τα στιγμιότυπα του αγώνα (Βίντεο Κώστας Τσιώρας)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.