kozan.gr: Στην έκθεση “FRESKON” θα συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

3 Απριλίου 2023
21:12
Κανένα σχόλιο

Στην έκθεση FRESKON θα συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η οποία αποτελεί σημαντικό εργαλείο αναφοράς για την εμπορία φρούτων και λαχανικών και θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία από 23 έως και 25 Απριλίου 2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στη συγκεκριμένη έκθεση όπου γίνεται η σύνδεση της παραγωγής φρούτων και λαχανικών με το λιανεμπόριο θα δοθεί η ευκαιρία στις επιχειρήσεις Φρούτων και Ποτών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να πραγματοποιήσουν εμπορικές συναντήσεις με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα συμμετέχει στην έκθεση με επιχειρήσεις επιδοτώντας τον χώρο εμβαδού 24 m2 και την κατασκευή περιπτέρου, το οποίο θα διαθέτει τον προβλεπόμενο εξοπλισμό που θα χρειαστούν οι εκθέτες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.